Kaukolämmöllä A-energialuokkaan

Tampereen Energian A-energialuokka-tuoteperheen ratkaisut ovat helppo tapa energiatehokkaan uudiskohteen rakentamiseen.

Kun kaikki tarvittavat energiaratkaisut tulevat samalta kokeneelta toimijalta, sinä voit nauttia sujuvasta projektista.

Kustannustehokkuutta ympäristöarvoista tinkimättä

Kaukolämpö on ainoa energiamuoto, joka mahdollistaa jopa hiilinegatiivisuuden.

Rakentamisen elinkaariviisaus koskee paitsi rakentamista, myös valmista rakennusta. Tampereen Energian modernien ratkaisujen avulla valmis rakennus ei hukkaa energiaa ja käytettävä energia on tuotettu uusiutuvasti ja päästöttömästi. Kun valitset rakentuvaan kohteeseen kaukolämmön, toimitamme myös rakennusaikaisen lämmityksen 100 % hiilineutraalisti.

Kaukolämpöliittymän tilaus on helppoa

Kaukolämmön toimitusajat ovat lyhyet ja laitteiden saatavuus hyvä.

Autamme sinua aina saatavuuden selvittämisestä suunnitteluun ja rakentamiseen. Tampereen lisäksi kaukolämpöämme on saatavilla Pirkkalan ja Ylöjärven taajama-alueilla.

Hiilineutraalia energiaa jo rakennusaikana

Kun valitset rakentuvaan kohteeseen kaukolämmön, toimitamme myös rakennusaikaisen lämmityksen 100 % hiilineutraalisti.

Voimme toimittaa lisäksi käytettävän sähkön täysin uusiutuvin energialähtein tuotettuna. Myös valmiin kiinteistön lämpöenergia on saatavilla 100 % hiilineutraalina Lähilämpönä.

Sähköautojen latauspisteet nostavat kiinteistön arvoa

SmartNRG Lataus on vaivaton tapa hankkia latauspisteet, sillä huolehdimme kaikesta aina suunnittelusta asennukseen ja kiinteistön valmistumisen jälkeen käytön laskutukseen. Saat meiltä myös tarvittavat suunnitelmat ja konsultoinnin kiinteistön sähköjärjestelmiin ja infraan.

SmartNRG Lataus on saatavilla sekä taloyhtiöille että liikekiinteistöille, eikä se edellytä sähkösopimusta Tampereen Energian kanssa.

Aurinkovoimalat päästöttömään ja edulliseen energiantuotantoon

Sähköntuotanto omilla aurinkopaneeleilla on päästötöntä ja edullista. Kun kiinteistöön rakennettava aurinkovoimala yhdistetään kaukolämpöön, se mahdollistaa A-energialuokan saavuttamisen.

Saat meiltä uudiskohteisiin sopivat aurinkoenergiaratkaisut avaimet käteen -toteutuksena.

Sulanapitopalvelu pitää maan sulana ja lisää pihan turvallisuutta

Kaukolämmön avulla saat pidettyä myös kiinteistösi kulkuväylät, piha-alueet, ajoluiskat ja sisääntulot sulina ja turvallisina.

Sulanapitopalvelumme avulla lumityöt helpottuvat ja aurauksen sekä muun kunnossapidon tarve vähenee.

Alueelliset SmartNRG-energiaratkaisut helpottavat rakentamista

Uusille, tiiviisti rakentuville kortteleille tai jopa kokonaisille kaupunginosille tarjoamme rakentajien käyttöön SmartNRG-energiaratkaisua, joka on kustannustehokas ja ympäristöystävällinen vaihtoehto alueen energiatarpeisiin.

SmartNRG:ssä alueen oma energiantuotanto kattaa jopa kolmanneksen koko lämmitysenergiasta. Lämmitys perustuu kiertotalouteen: SmartNRG -alueilla koko alueen hiilijalanjälki on käyttäjien osalta puhdas nolla. SmartNRG hyödyntää alueella syntyviä hukkalämpöjä sekä tarjoaa monipuolisia lämmön ja jäähdytyksen ratkaisuja kortteli- ja kiinteistötoteutuksina kaikkien rakentajien käyttöön. Ensimmäinen SmartNRG-alue Tampereella on Hiedanranta. Tulevaisuudessa SmartNRG on saatavilla  mm. Viinikanlahteen ja Hakametsään.

Joko kääritään hihat?

Valtteri Hirvelä

Myyntipäällikkö, rakennusliikkeet

Samu Lepistö

Myyntipäällikkö

Tero Lähteenmäki

Myyntipäällikkö, kiinteistösijoittajat ja -omistajat