Ympäristö

Se, miten energiaa tuotetaan, jaellaan ja kulutetaan, määrittelee, millaisessa tulevaisuudessa elämme.

Jo nyt olemme tehneet vahvoja valintoja ja tekoja ilmastonmuutoksen hallitsemiseksi. Uskomme, että yhdessä asiakkaidemme kanssa voimme vaikuttaa paikallisesti globaaleihin ongelmiin.

Ihmiset

Toimintamme vaikuttaa päivittäin satojentuhansien ihmisten arkeen ja hyvinvointiin, joten teoillamme on aidosti merkitystä.

Päämäärämme on tehdä Tampereesta, Suomen vetovoimaisimmasta kaupungista, entistäkin parempi.

Talous ja yhteiskunta

Tampereen Energia on Tampereen kaupungin omistama yhtiö, joka tuottaa tuloja kaupungille ja työllistää paikallisesti sekä suoraan että välillisesti.

Pitkäjänteinen ja johdonmukainen strategiamme takaa kestävän ja kannattavan liiketoimintamme myös tulevaisuudessa. Siten luomme osaltamme alueellista hyvinvointia Tampereen seudulle.

Vastuullisuusraporttimme 2023

Tampereen Energian toinen vastuullisuusraportti kertoo vuodesta 2023. Vastuullisuusraportti tehtiin GRI:n core-tasoa mukaillen ja mukana on myös YK:n kestävän kehityksen SDG-näkökohtia.

Vastuullisuusraportti tehtiin GRI:n core-tasoa mukaillen ja mukana on myös YK:n kestävän kehityksen SDG-näkökohtia. Vastuullisuusraportti korvasi aiemman vuosikertomuksemme.

Whistleblowing

Whistleblowing-ilmoituskanavamme kautta voit tehdä ilmoituksen mahdollisesta väärinkäytösepäilystä tai väärinkäytöksestä.

Kanavan avulla haluamme parantaa entisestään toimintamme vastuullisuutta ja reagoida mahdollisiin poikkeamiin ajoissa.

Tampereen Energialla on avainlippu

Olemme kantaneet suomalaisesta työstä kertovaa Avainlippu-tunnustamme ylpeydellä jo vuodesta 2016 asti.

Avainlippu on myönnetty kaukolämmöllemme ja -jäähdytyksellemme.