Tytäryhtiömme

Yhdessä tytäryhtiöidemme kanssa kehitämme Suomen parasta energiaverkkoa ja autamme asiakkaitamme käyttämään energiaa aiempaa fiksummin.

Tampereen Energia Sähköverkko Oy

Tampereen Energia Sähköverkko on yksi Suomen suurimmista verkkoyhtiöistä. Yhtiön yli 50 energia-alan huippuasiantuntijaa huolehtivat Tampereen seudun sähkönsiirrosta ja siitä, että alueemme sähköverkko toimii vuoden jokaisena päivänä.

Voimalinja kesällä
Tampere yöaikaan

Tampereen Vera Oy

Tampereen Vera Oy on älykkään kaupungin kehittäjä, joka palvelee julkisen infran ja teollisuusyritysten tarpeita sähköverkkojen, ulkovalaistuksen sekä liikenneratkaisujen suunnittelussa, rakentamisessa ja kunnossapidossa. Yritys toimii Tampereen lisäksi läpi Suomen.

Tammervoima Oy

Omistamme Tarastenjärvellä sijaitsevan Tammervoiman hyötyvoimalaitoksen yhdessä Pirkanmaan Jätehuollon kanssa.

Osuudet muissa energia-alan yhtiöissä

Tytäryhtiöidemme lisäksi meillä on osakkuuksia myös seuraavissa energia-alan yhtiöissä:

Suomen Hyötytuuli Oy

Suomen Hyötytuuli Oy on yksi kotimaisen tuulivoiman edelläkävijöistä. Yhtiö tuottaa puhdasta tuulienergiaa omistajilleen kilpailukykyisesti ja vastuullisesti seitsemässä tuulipuistossa (yhteensä 225 MW) Porissa, Kalajoella, Raahessa ja Pyhäjoella. 

Tampere yöaikaan

Enermix Oy

Enermix on vuonna 2009 perustettu yritys, joka tarjoaa tehokkaita energiansäästöratkaisuja rakennusten omistajille. Yrityksen osake-enemmistön omistaa Tampereen Energian lisäksi Leppäkosken Sähkö Oy.