Lämpötalo, Ratinan toimipiste

Voimakatu 17, 33100 Tampere

 • Voimakadun varressa on kahdeksan vieraspaikkaa (tummanpunaiset alueet). Lisäksi pääsisäänkäynnin edessä on yksi liikkumisesteisen pysäköintipaikka.
 • Pääsisäänkäynnin yhteydessä sijaitsevasta aulapalvelusta saat pysäköintiluvan auton
  ikkunalle laitettavaksi.
 • Jos vieraspaikat ovat täynnä, Lämpötalon länsipuolella on iso maksullinen P-alue hiekkakentällä.
 • Ratinan kauppakeskuksessa on maksullinen pysäköintihalli. Kauppakeskuksesta on kävelytie Tampereen valtatien ali pihaamme.
 • Ratinaan pääset kätevästi myös julkisilla liikennevälineillä, mm. linja-autoasema on Tampereen Valtatien toisella puolella.

Naistenlahden voimalaitos

Rauhaniementie 13, 33180 Tampere

 • Naistenlahden voimalaitokselle pääset vierailemaan vain kutsusta. Kysy tarvittaessa tarkemmat
  vierailuohjeet tilaisuutesi järjestäjältä.
 • Biovoimalaitoksella on pieni pysäköintialue vierailijoiden käytössä. Pysäköintialueelle ajetaan ramppia pitkin Rauhaniementieltä. Isompi, yleinen pysäköintialue on tien toisella puolella.
Saapuminen Rauhaniementien kautta

Lielahden voimalaitos

Rahtimiehenkatu 7, 33270 Tampere

 • Lielahden voimalaitokselle pääset vierailemaan vain kutsusta. Kysy tarvittaessa tarkemmat
  vierailuohjeet tilaisuutesi järjestäjältä.
 • Parkkipaikat sijaitsevat portilta katsoen oikeanpuoleisen rakennuksen takana. Kierrä rakennus oikealta.
 • Myös portilla on ajo-opasteet.

Ryhmien vierailut

Tervetuloa vierailulle tutustumaan innovatiiviseen energiantuotantoon ja- jakeluun Tampereella. Järjestämme vierailuja ryhmille, kuten esimerkiksi kouluille, oppilaitoksille, yrityksille, työyhteisöille, harrasteryhmille tai taloyhtiöille. Vierailukohteina ovat mm. Euroopan suurin järvijäähdytysasema Kaupinojalla, Keskiputouksen voimalaitos keskustassa ja Naistenlahden biovoimalaitos .

Ota yhteyttä Hannaan, räätälöidään ryhmänne vierailu tarpeidenne mukaan.

Vierailulle jätevoimalaan

Tammervoiman esittely vierailuryhmille kestää noin tunnin. Siinä perehdytään jätteiden kierrätykseen ja energiahyötykäyttöön sekä jätevoimalan tekniikkaan.

Energiainfot taloyhtiöille

Kutsu meidät vierailulle! Energia-asiat ovat ajankohtaisempia kuin koskaan ja moni taloyhtiö pohtii, mikä olisi paras ratkaisu lämmittämiseen, sähköautojen lataukseen tai energiatehokkuuden parantamiseen. Energiainfostamme saat kattavan läpileikkauksen energiamarkkinoiden tilanteeseen sekä parhaat vinkit taloyhtiön lämmityksen optimointiin ja esimerkiksi sähköautojen latauspisteiden hankintaan. 

Ilmoittaudu mukaan seuraaviin tilaisuuksiimme tai ota yhteyttä Minnaan jos haluat suunnitella taloyhtiöllenne oman tilaisuuden!

Minna Tuovinen

Kaukolämmön asiakkuuspäällikkö