Päästöttömään, hiilineutraaliin tulevaisuuteen tarvitaan meitä kaikkia, koska jokaisella teolla ja jokaisella valinnalla on merkitystä. Visiomme toteutuu tyhdessä asiakkaidemme kanssa. Samalla näytämme mallia myös muille. Jos kaikki energiayhtiöt aina kansalliselta globaalille tasolle toimivat kuten me Tampereella toimimme, ilmastonmuutos voidaan pysäyttää.

Näkemyksemme vuodesta 2025 jakautuu kahteen teemaan:

Edelläkävijänä määräämme suunnan

Meille edelläkävijyys tarkoittaa sitä, että olemme joukkomme vahvin. Haluamme olla viisain ja luotettavin energiayhtiö, joka tekee päätöksiä, joista on hyötyä kaikille. Tulevaisuudessa määritämme paitsi oman suuntamme, viitoitamme myös koko energia-alan tien. Naistenlahti 3 on maailman kehittynein voimalaitos. Haluamme jatkaa vastaavien onnistumisten avulla tienraivaajina ja yhteisöä hyödyttävien ratkaisuiden toteuttajana.

Olemme halutuin energiakumppani

Ansaitaksemme paikkamme edelläkävijänä, meidän on oltava myös jatkossa asiakkaidemme ja muiden sidosryhmiemme luottopakki. Meiltä saa varmasti tuoreimman tiedon, moderneimmat ratkaisut ja kiinnostavimmat näkemykset, olipa sitten kyse energiaremontista tai energian säästämisestä.

Näin pääsemme tavoitteisiin:

  • Kuljemme asiakkaan rinnalla ja autamme heitä kaikissa energia-asioihin liittyvissä hetkissä.
  • Uudistamme tuotteitamme ja palvelujamme jatkuvasti vastaamaan asiakkaidemme tarpeita sekä omaa näkemystämme tulevaisuuden energiamarkkinoista.
  • Luotamme yhteistyöhön ja luomme uusia kumppanuusmalleja kilpailijoidemme sekä muiden toimijoiden kanssa.
  • Optimoimme energiajärjestelmiä kokonaisuutena tuotannosta kulutukseen.
  • Viestimme avoimesti ja rohkeasti.