Teemme monipuolista yhteistyötä opiskelijoiden ja eri oppilaitosten kanssa – ympäri vuoden. Osallistumme oppilaitosyhteistyöhön esimerkiksi pitämällä luentoja ja tarjoamalla harjoitus-/projektitehtäviä. Tarjoamme työssäoppimispaikkoja tiettyihin tehtäviin ja teetämme lukuisia opinnäytetöitä vuosittain. Tuemme opiskelijajärjestöjä eri tavoin ja olemme tavattavissa erilaisissa rekrytointitapahtumissa aina alkuvuodesta.

Lisäksi toivotamme tervetulleeksi opiskelijaryhmät meille vierailulle, ja tulemme mielellämme itsekin vierailemaan oppilaitoksissa tai erilaisissa tapahtumissa.

Energia-ala on mielenkiintoinen tulevaisuuden ala, ja Tampereen Energialla on todella mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä Tampereen ilmastotyön keskiössä.

Virpi Waldén, henkilöstöjohtaja
Kuva: Riina Vaine

Työssäoppimisjaksot

Tästä alkaa energiaura!

Työssäoppimisjaksoja voi suorittaa meillä esimerkiksi:

  • Tampereen Energian voimalaitoksilla erityisesti kunnossapidossa ja energian toimituksen parissa (työssäoppimisjaksot sijoittuvat pääsääntöisesti syys-lokakuulle ja tammi–maaliskuulle).
  • Verassa säännöllisesti ympäri vuoden monipuolisissa tehtävissä muun muassa sähköverkkorakentamisen, ulkovalaistuksen ja sähköautolatausten parissa.

Korkeakouluharjoittelut ja projektitehtävät

Tutustu energia-alaan oppikirjoja syvemmältä!

Vuosittain moni kesätyöntekijä suorittaa korkeakouluharjoittelunsa kesätöiden ohella, minkä lisäksi tarjoamme erilaisia projektitehtäviä korkeakoulujen toiveiden mukaan.

Opinnäytetyöt

Ovatko opintosi loppusuoralla? Mitäpä jos tekisit opinnäytetyösi meille? 

Tarjoamme säännöllisesti opinnäytetyöpaikkoja opintojensa loppusuoralla oleville opiskelijoille. Etsimme tekijää joko ilmoittamalla opinnäytetyöpaikasta rekrytointi-ilmoituksen tapaan tai etsimällä tekijää avoimen hakemuksen jättäneiden opiskelijoiden joukosta.

Tervetuloa käymään!

Sovi vierailusta

Voit ehdottaa vierailukäyntiä jollekin toimipaikallemme tai esittää kutsun, niin tulemme käymään luonanne oppilaitoksessa tai tapahtumassa.

Kumppaniksi?

Ehdota yhteistyötä

Etsittekö kannatuskumppanuutta näkyvyyttä vastaan, tai etsittekö yhteistyökumppania tapahtumaanne? Ota yhteyttä!