Tampereen Energialla pidetään huoli siitä, että sinä viihdyt! Pääset osaksi kannustavaa ja osaavaa työyhteisöä, jossa loistavien työkavereiden lisäksi sinua odottaa vaihtelevat ja kiinnostavat työtehtävät. Meille on kunnia-asia työskennellä tulevaisuuden osaajien kanssa. Kesätöiden aloitus on meille vuosittainen kohokohta. Meillä kesätyöntekijä on samalla linjalla muiden työntekijöiden kanssa, ja hänet nähdään tasavertaisena tiimissä.

KESÄ 2024

Kesätyöhakumme on päättynyt

Nähdään taas ensi vuonna <3

Meille on helppo tulla oppimaan ja kasvamaan oman alansa ammattilaiseksi.

Meillä on upeat kollegat ja paljon kasvukavereita, joiden kanssa tekeminen on kivaa. Saat halutessasi vastuuta, mutta asioiden kanssa ei jätetä yksin. Olemme oman alamme pioneeri, joten pääset kehittämään myös meidän toimintaamme turvallisesti ja näkemään aitiopaikalta, miten teemme Tampereesta hiilineutraalin kaupungin.

Tulemme todennäköisesti yllättämään nuoret työntekijät moderneilla työkaluilla ja toimintatavoilla. Vaikka olemme paikallinen toimija, vaikutamme kuitenkin tekemisellämme globaalilla tasolla. ”

Annika Huttunen​ 

Meillä on mistä valita

Roolivaihtoehtoja on paljon. Meillä työskentelee 400 henkilöä erilaisissa tehtävissä. Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia tehtäviä mm. sähkötekniikan, konetekniikan, energiatekniikan, ympäristötekniikan sekä automaation ja LVI-alan osaajille. Samalla kerrytät kokemusta vesivoiman sekä kaukolämmön ja kaukojäähdytyksen saralta. Meillä pääset sukeltamaan oppikirjoja syvemmälle ja saat vauhtia tulevalle urallesi!

Miksi Tampereen Energialle kesätöihin?

Olet kesätyöntekijänä meillä tasavertainen tiimikaveri ja pääset nauttimaan työsuhde-eduistamme. Saat työkavereiksesi alan parhaat tyypit! Työsuhde-etuina tarjoamme lounasedun, Smartumin virkistäytymisrahaa, sekä liukuvan ja joustavan työajan ja aidosti laajasta työterveyshuollostamme.

 

Miten kesätyöhaku etenee?

1

Kesätyöhaku käynnistyy tammikuussa

Kesätyöhaku käynnistyy tammikuussa heti loppiaisen jälkeen. Tarjolla on jopa 30 kesätyöpaikkaa erilaisissa tehtävissä asentajista asiantuntijaharjoittelijoihin.

2

Jokainen hakija saa vastauksen hakemukseensa.

Hakulomakkeiden täyttäminen saattaa tuntua työläältä, mutta muutamiin tarkentaviin kysymyksiin vastaaminen voi olla myös helpompaa, kuin omasanaisen hakemuskirjeen kirjoittaminen. Lupaamme, että jokainen hakija saa vastauksen hakemukseensa!

3

Käsittelemme kaikki hakemukset ripeästi.

Tavoitteemme on mielekäs ja sujuva kesätyöhakuprosessi: pyrimme käsittelemään kaikki hakemukset muutaman viikon kuluessa hakuajan päätyttyä. Rekrytoivat esihenkilöt vastaavat haastatteluvalinnoista ja valintapäätöksistä.

4

Saat haastattelukutsun puhelimitse.

Haastattelussa tapaamme henkilökohtaisesti joko Teamsilla virtuaalisesti tai livenä toimipaikalla. Haastattelujen jälkeen myös työtarjoukset tehdään puhelimitse. Työsopimukset allekirjoitetaan sähköisesti.

5

Työhaastatteluun voit tulla rennoin mielin.

Kesätyöhakuprosessi kaikkine vaiheineen on jännittävää aikaa! Valmistautumiseksi riittää, että pohdit, millainen olet työntekijänä, millaisia odotuksia sinulla on, mitä haluat tietää tehtävästä ja tiimistä. Esihenkilöäkin saattaa jännittää! Tavoitteenamme on luoda rento ja mukava keskustelutilaisuus.