Ihmiset ovat tärkein voimavaramme

Vaikutamme toiminnallamme päivittäin satojentuhansien ihmisten arkeen ja hyvinvointiin, joten teoillamme on aidosti merkitystä. Uskomme, että voimme osaltamme tehdä Tampereesta, Suomen vetovoimaisimmasta kaupungista, entistäkin paremman.

Merkityksellistä, motivoivaa ja turvallista työtä

Työnantajana olemme samanlainen kuin asiakkaillemmekin: luotettava ja paikallinen. Tavoitteemme on tarjota henkilöstöllemme terveellinen ja turvallinen työympäristö sekä edistää työntekijöidemme hyvinvointia päivittäin. Haluamme, että työntekijämme ovat sitoutuneita ja voivat kokea ylpeyttä työstään. Ja se näkyy, sillä meillä työurat ovat pitkiä.

Myös työturvallisuus ja -terveys on meille tärkeää ja siihen liittyvää työtämme johdetaan systemaattisesti. Turvallisuustyötämme ohjaa johtomme hyväksymä työterveys- ja turvallisuuspolitiikkamme. Edellytämme sen noudattamista myös yhteistyökumppaneiltamme.

Tutustu työterveys- ja turvallisuuspolitiikkaamme

Edistämme alueellista hyvinvointia

Sosiaalinen vastuumme ei pääty oman henkilöstömme kohdalle, vaan pyrimme monilla tavoilla edistämään myös alueemme hyvinvointia ja kehittymistä. Olemme jo pitkään tukeneet ja edistäneet esimerkiksi Tampereen kaupunkikuvaa värittäviä taidehankkeita. Olemme ylläpitäneet ja saneeranneet suojeltuja rakennuksiamme, tarjonneet maksuttomia matkapuhelinten latauspisteitä Tampereen keskusta-alueelle sekä tukeneet paikallista harrastustoimintaa Sähkissponssi-toiminnalla.

Meille töihin

Liity joukkoomme

Entä jos olisit yksi meistä? Tule mukaan huippuasiantuntijoidemme joukkoon ratkaisemaan aikakautemme suurinta haastetta.