Pysäytämme ilmastonmuutoksen asiakkaidemme kanssa

Ilmastonmuutoksen torjumisessa energia-ala on avainasemassa. Se, miten energiaa tuotetaan, jaellaan ja kulutetaan määrittelee millaisessa maailmassa tulevaisuudessa elämme. Haasteet ovat globaaleja, mutta ratkaisut paikallisia.

Tampereen Energia on monimuotoisen lähienergian edelläkävijä. Luomme hyvän elämän edellytyksiä koteihin, työpaikoille ja julkisiin tiloihin Pirkanmaalla. 

Haluamme esimerkillämme osoittaa, että toimimalla viisaasti ja määrätietoisesti muutos parempaan on mahdollinen ja vieläpä ripeällä aikataululla: energiantuotantomme on hiilineutraalia vuonna 2030 ja hiilinegatiivisuuden olemme päättäneet saavuttaa vuoteen 2040 mennessä.

Päästöttömään, hiilineutraaliin tulevaisuuteen tarvitaan meitä kaikkia, koska jokaisella teolla ja jokaisella valinnalla on merkitystä. Mutta ennen kaikkea tarvitaan ihmisiä ja yrityksiä, joilla on viisautta ja tahtoa tehdä hyvistä aikomuksista totta. 

Tampereen Energia lyhyesti

373.5

Liikevaihtomme 2022

392

ammattilaista

450

miljoonan euron investoinnit uusiutuvan energian tuotantoon Tampereella

Intohimona energia – jo yli sadan vuoden ajan

Tuotamme ja jakelemme kotimaista uusiutuvaa energiaa ja kehitämme aktiivisesti tulevaisuuden energiaratkaisuja niin koteihin, työpaikoille kuin julkisiin tiloihin.​

Vahvalla osaamisellamme sekä kehittyneillä teknologiaratkaisuillamme autamme asiakkaitamme pienentämään hiilijalanjälkeään – helposti, varmasti ja paikallisesti.

Teemme energiasta hiilineutraalia

Vuonna 2010 tekemämme energiakäänteen jälkeen olemme ottaneet suuria harppauksia kohti hiilineutraalisuutta.

Vaikka paljon on jo tehty, työ jatkuu yhä. Haluamme esimerkillämme osoittaa, että toimimalla viisaasti ja määrätietoisesti muutos parempaan on mahdollinen ja vieläpä ripeällä aikataululla: energiantuotantomme on hiilineutraalia vuonna 2030 ja hiilinegatiivisuuden olemme päättäneet saavuttaa vuoteen 2040 mennessä. Osallistumme maailmanlaajuisiin energianvähentämistavoitteisiin ja olemme yhtiönä sitoutuneet useisiin energiatehokkuutta edistäviin kansainvälisiin, kansallisiin ja alueellisiin hankkeisiin sekä sopimuksiin.

Ura Tampereen Energialla

Tampereen Energialla työskentelee lähes 400 ammattilaista esimerkiksi myyjinä, analyytikkoina, voimalaitosoperaattoreina, verkkoinfran suunnittelijoina ja rakentajina sekä liiketoiminnan, viestinnän, talouden ja HR:n ammattilaisina. Olisitko sinä yksi meistä?