Tampereen Energian A-energialuokka-tuoteperheen ratkaisut ovat helppo tapa energiatehokkaan uudiskohteen rakentamiseen. Kun kaikki tarvittavat energiaratkaisut tulevat samalta kokeneelta toimijalta, sinä voit nauttia sujuvasta projektista samalla, kun asiakkaasi saa mielenrauhaa niin kiinteistön käyttökulujen kuin arvon säilymisenkin kannalta. 

Aurinkopaneelit ja kaukolämpö vastaavat A-energialuokan vaatimuksiin 

Kiinteistöön ostettavan energian määrä on tärkeä tekijä energialuokan laskennassa, ja usein A-energialuokan rajan alittaminen vaatii, että kiinteistöllä on omaa energiantuotantoa. Kun kaukolämpöön perustuvaan lämmitykseen yhdistetään kiinteistölle asennettavat aurinkopaneelit, uudiskohteen A-energialuokka on mahdollista saavuttaa helposti ja kustannustehokkaasti.  

  • Pienet alkuinvestoinnit. Kaukolämpö ja aurinkovoimala ovat kustannustehokas tapa rakentaa kiinteistö A-energialuokkaan.
  • Helppo projektinhallinta. Saat kaikki tarvitsemasi energiaratkaisut yhden toimittajan kautta.
  • Aurinkopaneelien tuotto suoraan taloyhtiölle. Kun taloyhtiöön perustetaan energiayhteisö, paneelien tuottama sähkö voidaan käyttää suoraan asukkaiden ja taloyhtiön hyväksi. 

Energiaratkaisuja aina arjen luksuksesta premium-laatuun  

Voit valita kohteeseesi myös muita ratkaisuja laajasta energiatuotteidemme valikoimasta: 

Päästöt nollaan

Teemme kaikesta kaukolämmöstämme hiilineutraalia

Käytämme lämmöntuotannossamme pääosin uusiutuvia biopolttoaineita, joita saadaan pääosin Pirkanmaalta joko suoraan metsästä tai Pirkanmaan metsäteollisuuslaitosten jäte- ja sivuvirroista. Myös tuulivoiman sekä hukkalämpöjen osuus lisääntyy jatkuvasti. Vuoteen 2030 mennessä kaikki asiakkaamme lämmittävät kotinsa hiilineutraalisti. Asiakkaanamme muutos ei edellytä sinulta suuria investointeja tai vaivannäköä – kaukolämmön uusimmat teknologiat ja innovaatiot kuuluvat aina kaukolämmön hintaan.

Aurinkopaneeleista virtaa myös sähköautoille

Jos kohteeseen asennetaan sähköautojen latauspisteet, paneeleilla tuotettua sähköä voidaan hyödyntää myös autojen lataamiseen.

Kaukolämmöllä työmaan päästöt minimiin

Voit käyttää kaukolämpöä myös rakentamisen aikaiseen lämmittämiseen. Lähilämpö hiilineutraalilla pienennät päästöjä jo rakentamisvaiheessa!

Ota yhteyttä – räätälöidään juuri teille sopiva ratkaisu

Paavo Pietikäinen

Liiketoimintajohtaja