Sähkösopimus uuteen kotiin

Onneksi sähköasioita ei tarvitse murehtia, sillä me palvelemme sinua riippumatta siitä, missä päin Suomea uusi kotisi on. Hoidamme puolestasi kaikki sopimuksen tekoon liittyvät käytännön asiat.

Sähkösopimuksen uuteen kotiisi teet kätevästi alta. Samalla voit ilmoittaa vanhan sopimuksesi päättymisestä. Käsittelemme verkkosivujemme kautta tehdyt tilaukset mahdollisimman nopeasti. Teethän sopimuksen hyvissä ajoin ennen muuttoa.

Jos kuitenkin sähkösopimuksen tekeminen jää viime tippaan ja sopimus pitäisi saada voimaan nopeasti, suosittelemme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme puhelimitse. Näin pystymme varmistamaan, että sähköt saadaan kytkettyä ajoissa uuteen kotiisi. Asiakaspalvelun yhteystiedot löydät sivun alareunasta.

Jos olet muuttamassa ja haluat irtisanoa sähkösopimuksen, voit ilmoittaa sopimuksen päättämisestä alla olevalla lomakkeella.

Yhteydenotto: sähkösopimuksen päättäminen

Yhteydenotto: sähkösopimuksen päättäminen

Tällä lomakkeella voit päättää sähkösopimuksen, jos et tarvitse uutta sopimusta. Ethän päätä sopimustasi, jos olet vaihtanut sähkönmyyjää. Uusi myyjäsi ilmoittaa meille asiasta. *-merkinnällä merkityt kentät ovat pakollisia.

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*
Päätettävän sopimuksen osoite*
PP slash KK slash VVVV
Voit päättää sopimuksen aikaisintaan seuraavaan päivään. Jos lomakkeella annettu päivä on jo mennyt, päätämme sopimuksen lomakkeen lähetystä seuraavaan arkipäivään.
Osoite, johon voimme lähettää loppulaskun*
Tampereen Energia käsittelee lomakkeella antamiasi henkilötietoja Tampereen Energian Yleisten tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Sähkösopimus nykyiselle asiakkaalle

Oletko jo asiakkaamme?

Tee uusi sopimus ja ilmoita samalla nykyisen sopimuksesi päättymisestä kätevästi sopimuslomakkeella. Valitse lomakkeelta ’Olen muuttamassa’.

Sähköä kaikkialle Suomeen

Tee uusi sähkösopimus

Meiltä saat sähkösopimuksen mihin tahansa Suomeen. Tee uuteen kotiisi sopimus tästä.

Muista hoitaa kaukolämpöliittymän siirto omakotitalon kaupan yhteydessä

Lämmön liittymissopimus ei siirry automaattisesti kiinteistön luovutuksen yhteydessä. Kun liittymissopimus siirretään kiinteistön uudelle omistajalle tai haltijalle, siirrosta tulee mainita kiinteistön luovutuskirjassa tai tehdä erillinen luovutuskirja. Siirto tehdään luovutuskirjassa mainitusta päivästä alkaen.

Tee sopimuksen siirto alla olevalla lomakkeella.

Kaukolämmön, -jäähdytyksen tai kaasuliittymän siirto kiinteistökauppojen yhteydessä

Kaukolämmön, -jäähdytyksen tai kaasuliittymän siirto kiinteistökauppojen yhteydessä

Liittymissopimus ei siirry automaattisesti kiinteistön luovutuksen yhteydessä. Jos liittymissopimus halutaan siirtää kiinteistön uudelle omistajalle tai haltijalle, siirrosta tulee mainita kiinteistön luovutuskirjassa tai tehdä erillinen luovutuskirja. Siirto tehdään luovutuskirjassa mainitusta päivästä alkaen. Liittyjä voi siirtää liittymissopimuksen kohteen uudelle omistajalle tai haltijalle. Sopimusta ei voi siirtää, jos Tampereen Energialla on edelliseltä omistajalta kyseessä olevaan kohteeseen perustuvia avoimia saatavia, ellei uusi omistaja ota niitä nimenomaan vastattavakseen.

Kiinteistön tiedot

Katuosoite(Pakollinen)

Kiinteistön uusi omistaja

Jos kiinteistön omistaa useampi henkilö, niin täytäthän kenttiin jokaisen tiedot.
Nimi(Pakollinen)
Sähköposti
Lähiosoite(Pakollinen)
Laskutusosoite, jos eri kuin postiosoite
Yrityksen yhteyshenkilön nimi

Kiinteistön entinen omistaja

Nimi(Pakollinen)

Muut tiedot

Liittymissopimuksen allekirjoitustapa
Jos valitsit sähköisen allekirjoituksen, tarkista että olet täyttänyt sähköpostiosoitteesi lomakkeeseen edellä.
Luovutuskirjamerkintä
Vakuutan, että kiinteistön luovutuskirjassa on mainittu liittymän siirrosta tai siitä on tehty erillinen luovutuskirja.
Laskutus siirtyy uudelle omistajalle(Pakollinen)
PP dot KK dot VVVV
Max. tiedoston koko: 78 MB.
Esimerkiksi kopio luovutuskirjasta
Tampereen Energia käsittelee lomakkeella antamiasi henkilötietoja Tampereen Energian Yleisten tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Muuttajan usein kysytyt kysymykset

Mitä määräaikaiselle sopimukselleni tapahtuu muuttaessani?

Määräaikainen sopimuksesi päättyy, kun muutat. Tee uusi sopimus kätevästi verkkosivuiltamme.

Olen muuttamassa. Milloin sähkösopimus tulisi tehdä?

Voit päättää vanhan sähkösopimuksesi kätevästi samalla, kun teet kanssamme sopimuksen uuteen kotiisi. Suosittelemme tekemään uuden sopimuksen viimeistään kaksi (2) viikkoa ennen muuttoa. Jos kyseessä on kiinteistön kauppa (omakotitalo tms.), olethan yhteydessä paikalliseen verkkoyhtiöön sähköliittymän siirrosta nimiisi.

Pitääkö minun olla yhteydessä vanhaan myyntiyhtiööni, kun teen muuttaessani sopimuksen Tampereen Energian kanssa?

Ei tarvitse. Kun vaihdat sähkösopimuksesi toisesta sähköyhtiöstä meille muuttaessasi, huolehdimme puolestasi vanhan sopimuksen päättämisestä ja muista toimenpiteistä.

Unohdin sähkösopimuksen teon muuttaessani. Kuinka nopeasti saan kotiini sähköt?

Saat sähkösopimuksen tarvittaessa nopeasti, kiireellisissä muutoissa suosittelemme kuitenkin olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme puhelimitse. Mahdollisesta sähköjen kytkennästä samalle tai seuraavalle päivälle verkkoyhtiö voi veloittaa pikakytkentämaksun oman hinnastonsa mukaisesti.

Tampereen Energia Sähköverkko Oy:n alueella sopimuksen tekopäivää seuraavan päivän kytkentä on maksuton, jos sopimus tehdään edellisenä arkipäivänä klo 14.30 mennessä.

Mitä tapahtuu, jos unohdan irtisanoa vanhan sähkösopimukseni muuton yhteydessä?

Yleensä siitä ei ole haittaa, koska sopimuksesi päättyy automaattisesti, jos uusi asukas tekee vanhaan asuntoosi oman sopimuksen. Jos uusi asukas ei tee omaa sopimusta, sopimuksesi jatkuu, kunnes irtisanot sopimuksen tai kun uusi asukas tekee asuntoon sähkösopimuksen. Sopimuksen voi päättää kuluvalle päivälle tai tulevaisuuteen.

Onnistuuko sähkösopimuksen siirto uuteen osoitteeseen?

Vanha sopimus ei siirry muuton yhteydessä uuteen osoitteeseen. Sähkösopimukset ovat asuntokohtaisia, joten uuteen asuntoon on tehtävä uusi sopimus. Voit tutustua myynnissä oleviin tuotteisiimme ja tehdä uuden sopimuksen täällä.

Miten sähkön myyntisopimuksen irtisanominen tehdään?

Voit päättää sähkösopimuksesi yhteydenottolomakkeella kun muutat. Valitse yhteydenottosi aiheeksi Sopimuksen päättäminen ja anna pyydetyt tiedot. Jos vaihdat sähkönmyyjää, älä päätä sopimustasi. Uusi myyjä ilmoittaa sopimuksen päättymisestä meille. Näin varmistetaan, että sähkön toimitus jatkuu keskeytymättömänä. Määräaikaisen sopimuksen voit irtisanoa määräajan päättymisen jälkeen tai jos muutat kesken sopimuskauden. Toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen voit irtisanoa kahden viikon irtisanomisajalla tai muuton yhteydessä.

Muuton yhteydessä voit päättää vanhan sopimuksesi samalla, kun teet kanssamme sopimuksen uuteen asuntoosi. Voit tehdä sen kätevästi verkkosivuillamme.

 

Jäikö kysyttävää?

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella. Palaamme asiaan pikaisesti.

Yhteydenotto: sähkösopimukset

Yhteydenotto: sähkösopimukset

*-merkinnällä merkityt kentät ovat pakollisia.

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*
Osoite*
Tampereen Energia käsittelee lomakkeella antamiasi henkilötietoja Tampereen Energian Yleisten tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.