Kiinteistön energiatehokkuuden perusta valetaan jo rakennusaikana, mutta todellinen energiansäästö syntyy vasta käytössä. Se kuitenkin edellyttää, että energiatehokkuutta johdetaan systemaattisesti ja mitattuun tietoon perustuen. Palvelumme avulla kiinteistön energiansäästö onnistuu ilman suuria investointeja.

Johda energiaa tiedolla

Kiinteistöstä on saatavilla paljon dataa, jota hyödyntämällä voidaan sekä pienentää energiankulutusta että saada kustannussäätöjä. Samalla ympäristö kiittää, kun rakennuksen energiankäytöstä syntyvä hiilijalanjälki pienenee.

SmartNRG Energianhallinta -palvelumme auttaa kiinteistöjä tehostamaan energiankäyttöään ilman suuria investointeja. Palvelun kautta saatte käyttönne alan parhaat ohjelmistot energiankulutuksen seurantaan ja -tehokkuuden parantamiseen. Lisäksi huolehdimme puolestanne energiatehokkuuslain velvoitteista sekä energiatehokkuussopimukseen liittyvistä tehtävistä. Yksittäisten täsmäiskujen lisäksi autamme kehittämään energiajohtamistanne entistä pitkäjänteisemmälle ja tavoitteellisemmalle tasolle.

Tukenanne toimii teille henkilökohtaisesti nimetty Tampereen Energian asiantuntija.

Näin se toimii

1

Nykytila-analyysi

Selvitetään kiinteistön nykyinen energiankäytön kokonaistilanne ja sen kehityskohdat.

2

Toimenpidesuunnitelma

Laadimme suunnitelman kehityskohteiden korjaamiseen.

3

Toteutus

Viedään tiekartta käytäntöön yhdessä. Asetamme muun muassa laitteiden säädöt oikealle tasolle.

4

Ylläpito ja raportointi

Saatte käyttöönne tarvittavat järjestelmät ja mallit kehittämisen ja analysoinnin tueksi.

Kiinteähintainen palvelu

Palvelu on kiinteähintainen, jolloin et tarvitse erillistä investointia energianhallinta- ja johtamisjärjestelmään. Palvelu sopii niin yrityksille kuin kunnillekin, ja erityisesti energiatehokkuussopimukseen liittyneille. Saatavilla on kolme erilaista palvelutasoa, josta voit valita itsellesi sopivan.

Palvelusisältö sovitetaan aina asiakkaan tarpeeseen.

Ota yhteyttä!

Paavo Pietikäinen

Liiketoimintajohtaja