Seuraa sähkönkulutustasi maksuttomalla Sähkis-palvelulla

Sähkiksen avulla saat kätevästi seurattua energiaratkaisusi kokonaiskulutusta: niin sähkön, kaukolämmön, kaukojäähdytyksen, kuin kaasunkin osalta. Sähkiksestä löytyy myös sopimukset ja laskusi. Siellä teet myös kätevästi eräpäivän siirron.

Asiakasetujamme

Parasta asiakaspalvelua

Saat luotettavaa ja ystävällistä asiakaspalvelua laajoilla aukioloajoilla.​

Pärjäät yhdellä sähkölaskulla

Tampereen Energia Sähköverkon alueella voit saada vain yhden laskun, joka sisältää sähkön myynnin sekä sähkön siirron osuudet.​

Asiakastapahtumia ja lippuetuja

Kuulet ensimmäisenä asiakastapahtumista ja lippueduista urheilu-, kulttuuri- ja muihin tilaisuuksiin

Puhtaan Tampereen hyväksi

Olet mukana vastuullisen ja alueen parhaiten tuntevan paikallisen energiayhtiön matkassa.

OmaSähkö-sopimuksella ansaitset tuottamastasi energiasta

Omilla aurinkopaneeleilla tai muulla itse tuotetulla sähköllä säästät sekä ympäristöä että rahaa. Voit myös ansaita omalla sähköntuotannolla.  Jos kulutat sähköä vähemmän kuin aurinkopaneelit tai muu pientuotantolaitteistosi tuottaa, voit myydä ylijäämäsähkösi meille tekemällä OmaSähkö-sopimuksen

Etsitkö näitä?

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mistä tiedän, mikä sähkösopimus minulla on?

Löydät sopimustiedot maksuttomasta Sähkis-palvelusta kohdasta ’Asiakastiedot’ ja sähkölaskusi erittelysivun yläosasta. Sieltä löytyvät myös sähkön siirtosopimustiedot, jos asut Tampereella tai muualla Tampereen Energia Sähköverkko Oy:n verkkoalueella. Jos asut muualla Suomessa, siirtosopimuksen tiedot löydät paikallisen verkkoyhtiösi extranetistä.

Kuinka usein saan sähkölaskun? Millä tavoilla saan laskut? Miten ilmoitan hyvitystilin numeron?

Saat sähkölaskun yhden, kahden tai kolmen kuukauden välein riippuen sähkön kulutuksesta, lämmitystavasta tai siitä mitä sopimuksen tekohetkellä on sovittu.

Voit vastaanottaa laskusi e-laskuna, suoramaksulaskuna tai paperilaskuna. Paperilasku on sinulle maksuton. Ympäristöystävällisen e-laskun teet kätevästi omassa verkkopankissasi.

Tilinumerosi laskun hyvitystä varten voit ilmoittaa tietoturvallisesti tilinumerolomakkeella.

Lisätietoa laskutuksesta

Muuttuvatko määräaikaisten sähkösopimusten hinnat kesken sopimuskauden?

Eivät muutu. Määräaikaisten sopimusten hinnat pysyvät samana koko sopimuskauden. Löydät oman sopimuskautesi ja energiahinnat Sähkis-palvelusta tai laskusi erittelysivun yläosasta.

Sähkis-palvelussa voit myös kätevästi seurata energiakulutustasi ja tekemiesi energiansäästötoimien tehoa jopa tuntitasolla.

Millä ostamani sähkö on tuotettu?

Ostamasi sähkön alkuperä riippuu sähkötuotteestasi, minkä olet valinnut. Esim. Lähisähkö on tuotettu joko puuaineksella, Tammerkosken vedellä tai tuulella. HyötyEnergia tuotetaan sekajätteellä. Suuryrityksille myydään heidän haluamillaan energialähteillä tuotettua sähköä. Tampereen Energialla ei ole ydinvoimaosuuksia ydinvoimaloista.

Lisätietoa myymämme sähkön alkuperästä