Valitse ympäristöystävällinen e-lasku

E-laskulla maksat sähkölaskusi kätevästi omassa verkkopankissasi. Nykyisille asiakkaillemme lähetetyt e-laskut vähentävät jo nyt turhan paperin kulutusta yli 800 kiloa vuodessa. Tästä tulisi yli 50 kilometrin jono paperia, jos arkit laitettaisiin peräkkäin.

E-laskulla on paljon etuja

Helppo ja turvallinen

Maksa laskut parilla klikkauksella. Automaattinen maksaminen veloittaa laskut tililtä huolettomasti

Joustava

Valitse haluamasi maksutili. Ilmoitukset laskun saapumisesta sähköpostiin tai matkapuhelimeen.

Helppo käyttöönotto

E-laskutilauksen voit tehdä helposti verkkopankissasi. Tarvitset vain laskultasi löytyvän viitenumeron.

Muita maksutapoja

Kivra

Digipostipalvelu Kivra on maksuton palvelu, jolla voit vastaanottaa, maksaa ja arkistoida laskujasi digitaalisesti. Palvelun käyttöönoton jälkeen vastaanotat laskumme ja muun postin automaattisesti Kivraan. Jos olet tilannut laskumme e-laskuina, ne eivät automaattisesti ohjaudu Kivraan e-laskusopimuksen ollessa voimassa. Lue lisää.

Paperilasku

Jos e-lasku ei ole sinulle sopiva maksutapa, tarjoamme maksutavaksi myös perinteisen paperilaskun. Emme veloita perinteisestä paperilaskusta erikseen.

Suoramaksu

Suoramaksu on tarkoitettu niille henkilöasiakkaille, jotka eivät aktiivisesti käytä verkkopankkia maksamiseen. Suoramaksussa lähetämme sinulle postitse maksun ennakkotiedotteen, ja pankki maksaa sähkölaskun automaattisesti tililtäsi eräpäivänä.

Jos haluat käyttöösi suoramaksun, ota yhteyttä pankkiisi.

Yritysten verkkolasku

Välitämme yritysten sähkölaskut myös verkkolaskuina. Verkkolaskutuksen saat käyttöön ilmoittamalla meille yrityksen nimen, y-tunnuksen, verkkolaskutunnuksen ja verkkolaskutusoperaattorin OVT-tunnuksen yhteydenottolomakkeella valitsemalla aiheeksi Laskutus. Lisää mukaan myös tieto, jos jotain sopimuksia ei liitetä verkkolaskutukseen.