Tampereen Energia on ottanut 1.11.2023 alkaen käyttöön digipostilaatikko Kivran. Se on palvelu, jolla voit vastaanottaa, maksaa ja arkistoida laskujasi digitaalisesti.

Voit käyttää Kivraa verkkoselaimella tai lataamalla mobiilisovelluksen. Rekisteröidyt palveluun turvallisesti joko verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella, jonka jälkeen saat Kivran oman käyttäjätunnuksen. Kivran käyttöönotto tai käyttäminen on sinulle maksutonta.  Palvelun käyttöönoton jälkeen vastaanotat Kivraan automaattisesti palvelussa mukana olevien yritysten laskut ja muun postin. Laskujen maksaminen onnistuu Kivran kautta hetkessä verkkopankkitunnuksilla omalta pankkitililtä. Kivran käyttö on nopeaa ja turvallista. Jos olet tilannut laskumme e-laskuina, ne eivät automaattisesti ohjaudu Kivraan e-laskusopimuksen ollessa voimassa.

Kivran käyttöönotto on helppoa ja se vie vain hetken. Palveluun rekisteröitymiseen tarvitset verkkopankkitunnukset ja sähköpostiosoitteen. Jos sinulla on jo Kivra käytössä, saat automaattisesti seuraavan laskun toimitettuna Kivraan.

Toimi näin

1

Lataa

Saat ladattua Kivra-sovelluksen puhelimeesi sovelluskaupasta. Kivran löydät myös osoitteesta kivra.fi.

2

Rekisteröidy

Palveluun rekisteröidytään pankkitunnuksilla ja sähköpostiosoitteella.

3

Vahvista sähköpostisoitteesi

Rekisteröitymisen yhteydessä saat sähköpostiisi vahvistuslinkin.

4

Valmista!

Voit jäädä odottelemaan ensimmäistä laskuasi.

Digipostina lähetetty posti tavoittaa sinut nopeasti ja oikein ja saapuneet laskut on helppo laittaa maksuun suoraan palvelusta omalta pankkitililtä.  Palvelu ilmoittaa uuden digipostin saapumisesta ja muistuttaa laskujen eräpäivien lähestymisestä. Kivraan vastaanotetut laskut ovat yhtä helppolukuisia kuin aiemmin paperilla lähetetyt laskut ja niihin on helppo palata myös myöhemmin tarvittaessa.