Fiksumpaa pysäköintiä


Tampereen Energian SmartNRG Lataus -operointipalvelun avulla käytät taloyhtiöllesi tai yrityksellesi asennettuja älykkäitä Smart NRG lataus- ja lämmityslaitteita, sekä hyödynnät niiden etäkäyttöominaisuuksia. Palvelu toteutetaan helppokäyttöisellä eParking.fi-sovelluksella. Smart NRG Lataus operointipalvelulla voi etäohjata latauslaitetta, eli esimerkiksi aloittaa, lopettaa tai ajastaa latauksen tai lämmityksen. Palvelun avulla voi maksaa ajoneuvon lataukseen kuluneet sähköt sekä lyhytaikais- ja sopimuspysäköinnin, sekä automatisoida rahaliikenteen taloyhtiön tai yrityksen osalta.

Etäohjaus

Mobiilisovelluksella voi etäohjata lämmitys- ja latauslaitetta, eli esimerkiksi aloittaa, lopettaa tai ajastaa latauksen tai lämmityksen.

Kuormanhallinta

Operointipalvelu käyttää dynaamista kuormanhallintaa. Kuormanhallinta varmistaa, että sähköautojen lataaminen ja autojen lämmittäminen on turvallista, eikä kohteen käytössä oleva maksimi sähkökapasiteetti tai vaihekohtaiset virtarajat ylity.

Maksuliikenne

Palvelussa on tehokas ja kustannustehokas maksuliikenne sekä reskontra. Maksupalvelun käyttö asukkaalle tai käyttäjälle on myös miellyttävää ja helppoa sovelluksen tai selaimen kautta.

Sähkönkulutuksen seuranta

Järjestelmä tallentaa tiedot kulutetusta lataussähköstä. Näin pystytte taloyhtiössänne tai yrityksessänne seuraamaan, kuinka paljon sähköä kuluu lataukseen.

Pysäköinninhallinta

Ylläpitäjä voi hallinnoida pysäköintilupia ja pysäköintilupien maksuja palvelun avulla.

Raportit

Seuraat helposti pysäköityjen ajoneuvojen lataukseen ja lämmitykseen kuluvaa sähköä, sekä rekisteröit luvut pilvipalveluun käyttäjä- tai pistokekohtaisesti.

Pysäköinti nykyaikaan Smart NRG Latauksella

Digitaalisen järjestelmän ansiosta latauslaitteiden ja pysäköintien myöntämiset ja kulut on vaivatonta järjestää täysin puolueettomasti.

Sähkö laskutetaan kulutuksen mukaan käyttäjäkohtaisesti taloyhtiön tai yrityksen päättämällä hinnalla ja tilitetään takaisin ilman provisiota. Organisaatio voi myös itse päättää, millä perusteella käyttäjiä veloitetaan ajoneuvon lataamiseen tai lämmittämiseen kuluneesta sähköstä tai rajata pysäköintiä alueillaan eri tavoin. Pysäköinti voi erimerkiksi olla sallittua arkipäivisin vain työntekijöille, ja muina aikoina saavat pysäköidä ulkopuoliset. Jokainen käyttäjä maksaa samoilla ehdoilla laitteen käytöstä ja omasta pysäköinnistä kerääntyvät kulut.

Sovelluksen avulla käyttäjä voi myös seurata ajoneuvonsa latauksen tai lämmityksen sähkönkulutusta ja ohjata etänä latausta, lämmitystä tai pysäköintiä, mikä tekee käytöstä entistä vaivattomampaa.

Smart NRG Lataus vähentää pysäköinnin hallinnointiin kuluvaa aikaa

Seuraatte vaivatta organisaationne pysäköinnin maksuliikennettä, energiankulutusta, käyttöastetta ja muita avainlukuja palvelun avulla.

Smart NRG Latauksen avulla seuraatte vaivatta organisaationne pysäköinnin maksuliikennettä, energiankulutusta, käyttöastetta ja muita avainlukuja. Valitsemanne vastuuhenkilö pääsee näkemään jokaisen lataustapahtuman ja maksuliikenteen sekä kulutetun energian käyttäjä-, latauslaite- ja pysäköintialuekohtaisesti. Lisäksi järjestelmästä näkee organisaation pysäköintialueen käyttöasteen reaaliajassa. Ei enää pysäköintilupien tulostamista, pitkien Excel-taulukoiden ylläpitoa tai sähkön kulutuksen vahtimista! Kaikki latauslaitteisiin ja pysäköintiin liittyvä hoidetaan helppokäyttöisen järjestelmän avulla.

Helppo laskutus säästää aikaa ja vaivaa

Operointipalvelun avulla taloyhtiön tai yrityksen ei tarvitse itse huolehtia lataussähkön laskutuksesta käyttäjiltä, vaan SmartNRG Lataus -operointipalvelu huolehtii siitä yhtiön puolesta.

1

Hinnoittele vapaasti

Taloyhtiö tai yritys saa vapaasti päättää, millä hinnalla käyttäjiä veloitetaan lataukseen ja lämmitykseen käytetystä sähköstä.

2

Ei laskutusrumbaa

Latauksen tai lämmityksen käyttäjä maksaa käyttämänsä sähkön eParking-sovelluksen kautta. Rahat tilitetään täysimääräisesti takaisin taloyhtiölle tai yritykselle.

3

Sähkösopimus ei vaikuta hinnoitteluun

​Taloyhtiö tai yritys maksaa lataukseen ja lämmitykseen kulutetun sähkön oman sähkösopimuksensa mukaan, eikä tällä ole vaikutusta operointipalvelun kuukausihinnoitteluun.

4

Ennakoitava, kiinteä hinnoittelu

Tampereen Energia laskuttaa taloyhtiöltä tai yritykseltä operointipalvelun toteuttamisesta ja ylläpidosta kiinteän kuukausimaksun. Maksu määräytyy operointipalvelussa mukana olevien autopaikkojen määrän sekä laitteen tyypin mukaan.​

Operointipalvelun kuukausimaksut

  • Lämmitysrasia/hidaslataus 3,00 €/autopaikka/kk, sis. alv 24 %
  • TYPE-2 lataus/nopealataus 5,00 €/ autopaikka/kk sis. alv 24 %

Voit ottaa yhteyttä myös meihin

Aaro Ruohola

Palvelupäällikkö