Ennen latauspisteiden asentamista tutustumme kiinteistöönne ja kartoitamme sähköjärjestelmän sekä nykyisten lämpötolppien kunnon ja kapasiteetin. Latauslaitteiden määrä, merkki ja latausteho määritellään kiinteistön teknisten resurssien ja lataustarpeen pohjalta.

Kartoitusta varten tarvitsemme kiinteistön asemapiirroksen, josta käyvät ilmi autopaikat ja niiden numerointi, nykyisten tolppien paikat sekä kiinteistön sähköpiirrokset (pää- ja ryhmäjohtokaaviot). Voit toimittaa piirrokset tilauslomakkeen liitteenä tai antaa ne kartoituksen yhteydessä.

Kartoituksen jälkeen saat raportin, joka kokoaa tehdyt havainnot yhteen ja antaa tarvittavat tiedot hankintapäätöksen tueksi. Kartoitus ei sido latauspisteiden hankintaan.

Sähköautojen latauskartoitus sisältää

  •  Sähköpääkeskuksen, johdotusten, sähkönsyötön ja lämmitystolppien tarkistuksen.
  • Raportin, jossa on selkeästi määritelty kiinteistön kapasiteetti sähköautojen turvalliseen lataamiseen eri tilanteissa.
  • Suositus teille sopivasta Lähisähkö Lataus -palvelupaketista.

Kartoituksen hinta alkaen 490 €

Kartoituksen tekee tytäryhtiömme Tampereen Vera Oy.

Kiinteistön sähkökartoitus sähköautojen latauspisteitä varten

Jos haluat tilata kiinteistön sähköistyksen kartoituksen, ole hyvä ja täytä tietosi lomakkeeseen. *-merkinnällä merkityt kentät ovat pakollisia. Täytäthän myös laskutustiedot. Jos käytössänne ei ole verkkolaskutusta, ole hyvä ja kirjoita laskutustiedot Lisätiedot-kenttään. Huomaathan, että tilaamalla kartoituksen sitoudut maksamaan kartoituksesta aiheutuneet kustannukset. Kartoituksen yhteydessä on esitettävä kiinteistön asemapiirros, josta käy ilmi autopaikat numerointeineen sekä kiinteistön sähköpiirrokset (pää- ja ryhmäjohtokaaviot). Sähkökartoituksen suorittaa tytäryhtiömme Tampereen Vera Oy.

"*" näyttää pakolliset kentät

Tilaan seuraavan kartoituspaketin*

Kohteen tiedot

Osoite*

Yhteystiedot

Yhteyshenkilön nimi*

Laskutustiedot (jos käytössä ei verkkolaskutusta, kirjoita laskutustiedot Lisätietoja-kohtaan)

Laskutusosoite (jos eri kuin yrityksen osoite)
Laskutustiedot (jos käytössä ei verkkolaskutusta, kirjoita laskutustiedot Lisätietoja-kohtaan)
Tampereen Energia käsittelee lomakkeella antamiasi henkilötietoja Tampereen Energian Yleisten tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.