Tilaa moderni lämmönsiirrin minuutissa – ota käyttöön päivässä

Taloyhtiö voi säästää riihikuivaa rahaa energiaremontin avulla, eikä kyse aina ole suuresta investoinnista. Olemassa olevaa järjestelmää modernisoimalla tuloksia saadaan aikaan nopeasti ja helposti.

Hillitse vastikkeiden nousupaineita

Lämmitys nappaa hoitokuluista ison siivun. Energiaremontissa vanha lämmönjakokeskus vaihdetaan moderniin, energiatehokkaaseen ja taloudelliseen laitteistoon.

Kun lämmönjakokeskus vanhenee, se ei enää toimi parhaalla mahdollisella tavalla. Heikosti toimiva lämmönsiirrin saattaa käyttää lämpöä tehottomasti, ja vettä joudutaan juoksuttamaan laitteiston läpi tavallista enemmän. Tämä lisää energiankulutusta ja voi kasvattaa myös lämmityskustannuksia.

Moderni lämmitysratkaisu yhdessä päivässä

Energiaremontin ei tarvitse olla pitkä ja työläs projekti. Uusi lämmönsiirrin asennetaan paikoilleen jopa yhdessä päivässä.

Toimitamme lämmönjakolaitteistot avaimet käteen -periaatteella. Suunnittelemme juuri teidän mittoihinne sopivan lämmönvaihtimen ja teemme tarvittavat hankinnat sekä asennukset. Lopuksi otamme laitteiston käyttöön ja opastamme tarvittaessa. Parhaimmillaan purkuun ja uuden laitteiston asennukseen menee vain yksi työpäivä.

Energiaremontti onnistuu pienellä rahallisella panostuksella

Energiatukien kuten ARA-tuen myöntäminen on päättynyt, mutta edullinen energiaremontti onnistuu myös ilman avustusta.

Lämmönvaihtimen modernisointi on kustannustehokas energiaremontti. Uusi lämmönsiirrin maksaa kerrostaloissa noin 15 000-25 000 euroa ja  rivita­lossa noin 13 000–22 000 euroa. Hankinta voidaan tehdä joko kerta- tai kuukausimaksulla.

Vastuullisuus kuuluu kaikille

Kaukolämmössä vastuullisuus tulee kaupan päälle.

Tamperelaisessa kaukolämpökodissa käytössäsi ovat aina tuoreimmat teknologiat ja parhaimmat energialähteet. Jatkuva kehittyminen kuuluu kaukolämmön hintaan, eikä taloyhtiönne tarvitse nähdä sen eteen vaivaa, hankkia erillisiä vihreitä energiasopimuksia tai tehdä kalliita investointeja.

Sijoitus hiilinegatiiviseen lämmitykseen

Kaukolämmön lämminvaihdin kestää kovaa käyttöä: tänään modernisoitu laitteisto toimii vielä 20 vuoden päästä.

Sijoitus tulevaisuuteen kannattaa, sillä 20 vuoden päästä tamperelainen kaukolämpö on vieläkin parempaa. Lähitulevaisuudessa kaukolämpö tulee olemaan hiilinegatiivista, eli lämmitys pohjaa uusiutuviin polttoaineisiin eikä aiheuta lainkaan päästöjä. Päinvastoin, kaukolämpö toimii valtavana teknisenä hiilinieluna, joka poistaa hiilidioksidia ilmakehästä.

Haluatko kuulla lisää? Autamme mielellämme

Jetro Depner

Kaukolämmön asiakkuuspäällikkö

Kristian Ruohomäki

Kaukolämmön asiakkuuspäällikkö

Ota yhteyttä!

Täytä vielä muutama tieto, niin lämmityksen asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä pikimmiten.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kiinteistön osoite*
Yhteyshenkilön nimi*
Tampereen Energia käsittelee lomakkeella antamiasi henkilötietoja Tampereen Energian Yleisten tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.