Pörssisähkö

Sähkönmyyntimme on päättynyt

Jatkossa Suomen tamperelaisimmat sähkösopimukset löytyvät Väreeltä. 

Tampereen Energian sähkön vähittäismyyntiliiketoiminta siirtyi Väreelle 1.4.2024. Muutoksen myötä kaikki sähkösopimusasiakkaamme siirtyvät Väreelle 1.7.2024. Emme tee enää uusia sähkösopimuksia. Siirto ei vaadi sinulta mitään toimenpiteitä, me hoidamme kaiken puolestasi.

 

Pörssisähkön tuntihinta perustuu sähköpörssin markkinahintaan

Pörssisähkö on sähkösopimus, jossa sähkön hinta vaihtelee tunneittain sähköpörssin markkinahinnan mukaan. Sopimuksen hinta muodostuu perusmaksusta ja energiamaksusta. Energiamaksu muodostuu tunneittain toteutuneen pörssin spot-hinnan perusteella, johon lisätään arvonlisävero sekä välityspalkkiomme.

Hyödynnä edullisimmat tunnit

Hyödyt sopimuksesta eniten silloin, kun sähkön pörssihinta on alhaisimmillaan, ja kun pystyt ohjaamaan kulutuksesi edullisimpiin tunteihin. Näitä on tyypillisesti myöhään illalla ja aikaisin aamulla.

Seuraa Pörssisähkön hinnan kehitystä

Alta näet Pörssisähkön keskimääräisen energiamaksun haluamallasi aikavälillä. Tunnittaisessa kuvaajassa esitetään ko. tunnin tarkka hinta välityspalkkioineen ja veroineen kuluvana päivänä. Seuraavan päivän hinta näkyy kuvaajissa keskiyöllä vuorokauden vaihduttua. Kuukausivertailuissa keskimääräinen hinta päivittyy juoksevasti kuukauden edetessä.

k.a:
min:
max:

Pörssisähkön faktoja

Toistaiseksi voimassa oleva

Sopimus on voimassa toistaiseksi kahden viikon irtisanomisajalla.

Tuotantotapa yhdistelmä

Tuotettu sekä uusiutuvilla että uusiutumattomilla tuotantotavoilla.

Kuluttajatuote

Kuluttaja-asiakkaille, joiden sähkön vuosikulutus on alle 100 000 kWh.