Tampereen Energia, Tampere Filharmonia ja Tampere-talo ja järjestävät loppukesän perinteisen Puistokonsertin Tampereen Sorsapuistossa lauantaina 10. elokuuta 2024. Tapahtuma alkaa DJ Juissin johdolla klo 15 alkaen, ja itse konsertti valtaa lavan klo 18.00.

Luvassa kesän suurin yhteistanssi

Puistokonsertin johtaa Tampere Filharmonian ylikapellimestari ja taiteellinen johtaja Matthew Halls. Konsertin kantava teema on tanssi kautta aikojen, ja ohjelmistossa kuullaan klassisen musiikin rakastetuimpia melodioita vuosisatojen takaa, suomalaisia klassikoita ja tunnettuja tanssisävelmiä baletin, musikaalin ja oopperan maailmasta.

Orkesterin omien ohjelmanumeroiden lisäksi konsertin solisteina vierailevat lauluyhtye Rajattoman laulajat Essi Wuorela, Aili Ikonen, Soila Sariola, Antti Annola, Ahti Paunu ja Jussi Chydenius. Tampere Filharmonia teki Rajattoman kanssa viimeksi yhteistyötä alkuvuoden supersuosituissa ABBA-konserteissa, ja ruotsalaisen diskolegendan tanssimusiikkia on luvassa myös Puistokonsertissa.

Konsertin juontavat Ylen kanavilta tuttu Anniina Valtonen sekä musiikkitoimittaja ja laulaja Ahti Paunu, joka esiintyy myös Rajattoman riveissä.

Tanssiteemainen ilmaiskonsertti nähdään suorana lähetyksenä Yle TV 1 -kanavalla, ja se huipentuu kesän suurimpaan yhteistanssiin.

Nähdään Sorsapuistossa!