Sähköasiakkaamme siirtyvät Väreelle

Tampereen Energian sähkön vähittäismyyntiliiketoiminta siirtyy Väreelle 1.4.2024. Muutoksen myötä kaikki sähkösopimusasiakkaamme siirtyvät Väreelle 1.7.2024. Heinäkuuhun asti voit tehdä sähkösopimuksen tuttuun tapaan meidän kanaviemme kautta. Me palvelemme sinua kaikissa sopimusasioissasi kesäkuun loppuun asti.

Huomaathan, että kun teet sopimuksen kanavissamme nyt, sopimuksesi siirtyy sellaisenaan automaattisesti Väreelle 1. heinäkuuta.

Siirto ei vaadi sinulta mitään toimenpiteitä, me hoidamme kaiken puolestasi.

Lue lisää.

Markkinahintaisella Pörssisähkö-sopimuksella hyödynnät edulliset pörssisähkötunnit

Pörssisähkö on sähkösopimus, jossa sähkön hinta vaihtelee tunneittain sähköpörssin markkinahinnan mukaan.

Hyödyt Pörssisähkö-sopimuksesta eniten silloin, kun sähkön pörssihinta on alhaisimmillaan ja kun pystyt ohjaamaan kulutuksesi edullisimpiin tunteihin. Sopimuksen hinta muodostuu perusmaksusta ja energiamaksusta. Energiamaksu muodostuu tunneittain toteutuneen pörssin spot-hinnan perusteella, johon lisätään arvonlisävero sekä välityspalkkiomme.

Seuraa taloyhtiönne energiankulutusta Sähkiksessä!

Seuraa taloyhtiösi energiankulutusta ja hallinnoi energiasopimuksia maksuttomassa Sähkis-palvelussa

Sähkiksen avulla saat kätevästi seurattua taloyhtiön energian kokonaiskulutusta aina tunnin tarkkuudelle asti – niin sähkön, kaukolämmön, kaukojäähdytyksen kuin kaasunkin osalta. Sieltä löydät myös sopimukset ja laskut. Isännöitsijät voivat tarkastella ja hallinnoida Sähkis-palvelulla kaikkien taloyhtiöiden sähkösopimuksia kerralla.

Tarvitsetko apua?

Moni asia hoituu kätevästi silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

Monet asiat voit hoitaa verkkosivuillamme ilman yhteydenottoa, kuten sopimusmuutokset, uuden sähkösopimuksen tekemisen, laskutusosoitteen muutoksen tai tilinumeron ilmoittamisen hyvitystä varten. Eräpäivän muutoksen voit tehdä kätevästi maksuttomassa Sähkis-palvelussa.