Pörssisähkö yrityksille

Sähkönmyyntimme on päättynyt

Jatkossa Suomen tamperelaisimmat sähkösopimukset löytyvät Väreeltä. 

Tampereen Energian sähkön vähittäismyyntiliiketoiminta siirtyi Väreelle 1.4.2024. Muutoksen myötä kaikki sähkösopimusasiakkaamme siirtyvät Väreelle 1.7.2024. Emme tee enää uusia sähkösopimuksia. Siirto ei vaadi sinulta mitään toimenpiteitä, me hoidamme kaiken puolestasi.

 

Pörssisähkön hinta vaihtelee tunneittain

Pörssisähkö on sähkösopimus, jossa sähkön hinta vaihtelee tunneittain sähköpörssin markkinahinnan mukaan. Sopimuksen hinta muodostuu perusmaksusta ja energiamaksusta. Energiamaksu muodostuu tunneittain toteutuneen pörssin spot-hinnan perusteella, johon lisätään arvonlisävero sekä välityspalkkiomme.

Hyödynnä halvat tunnit

Hyödyt sopimuksesta eniten silloin, kun sähkön pörssihinta on alhaisimmillaan, ja kun pystyt ohjaamaan kulutuksesi edullisimpiin tunteihin. Näitä on tyypillisesti myöhään illalla ja aikaisin aamulla.

Seuraa Pörssisähkön hinnan kehitystä

Alta näet Pörssisähkön keskimääräisen energiamaksun haluamallasi aikavälillä. Tunnittaisessa kuvaajassa esitetään ko. tunnin tarkka hinta välityspalkkioineen ja veroineen kuluvana päivänä. Kuukausivertailuissa keskimääräinen hinta päivittyy aina kuukauden lopussa. Seuraavan päivän hinta näkyy kuvaajissa keskiyöllä vuorokauden vaihduttua.

k.a:
min:
max:

Pörssisähkö pähkinänkuoressa

Toistaiseksi voimassa oleva

Sopimus on toistaiseksi voimassa oleva

Tuotantomuoto yhdistelmä

Tuotettu sekä uusiutuvilla että uusiutumattomilla tuotantotavoilla, esim. ydinvoimalla

Yritystuote pienemmille yrityksille ja taloyhtiöille

Yrityksille, joiden sähkön vuosikulutus on alle 100 000 kWh

Sopimuksen hinta muodostuu perusmaksusta ja energiamaksusta. Energiamaksu muodostuu tunneittain toteutuneen pörssin spot-hinnan perusteella, johon lisätään välityspalkkiomme 0,31 snt/kWh (alv 0 %)