Kilpailu-, ja kuluttajaviraston määrittelemä peruuttamisohje

Peruuttamisoikeus koskee kuluttaja-asiakkaiden puhelimitse, postitse tai tietoverkon välityksellä tehtyjä sopimuksia. Kuluttajalla on oikeus peruuttaa tällainen sopimus 14 päivän kuluessa sopimuksen tekemisestä syytä ilmoittamatta.

Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetät ilmoituksesi peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi sopimuksen peruutus on ilmoitettava yksiselitteisellä tavalla, esimerkiksi sähköisellä yhteydenottolomakkeella, sähköpostilla tai postitse.

Tarvittavat tiedot

Tarvitsemme seuraavat tiedot:

1. Otsikko: ’Tilauksen peruutus’

2. Viestin sisältöön tilauspäivämäärä, nimi, osoite, puhelinnumero ja mahdollinen sähköpostiosoite.

3. Sähkön käyttöpaikan osoite (asuntosi, mökkisi tms.), jota peruutus koskee. Jos peruutus koskee useampia käyttöpaikkoja, kirjoita niiden kaikkien osoitteet.

4. Lisäksi tarvitaan allekirjoitus tai allekirjoitukset, jos sopimus on useamman hlön nimissä, jos teet peruutuksen paperimuodossa.

5. Lopuksi paikka ja päiväys.

Lähetystavat

Ole hyvä ja lähetä peruutustiedot ensisijaisesti alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

Yhteydenotto: sähkösopimukset

Yhteydenotto: sähkösopimukset

Emme tee enää uusia sähkönmyyntisopimuksia. Jos haluat tehdä kokonaan uuden sopimuksen tai muutoksia nykyiseen sopimukseesi, Suomen tamperelaisinta sähköä myy nyt Väre. *-merkinnällä merkityt kentät ovat pakollisia.

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*
Osoite*
Tampereen Energia käsittelee lomakkeella antamiasi henkilötietoja Tampereen Energian Yleisten tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Jos haluat tehdä peruutuksen sähköpostilla, ole hyvä ja lähetä se meille osoitteeseen: asiakaspalvelu@tampereenenergia.fi

Postitse peruutuksen voi tehdä osoitteeseen: Tampereen Energia Oy/Asiakaspalvelu, Voimakatu 17, 33100 Tampere

Peruuttamisen vaikutukset

Kun olemme vastaanottaneet peruuttamisilmoituksen, sopimus raukeaa.
Jos olet pyytänyt sähköntoimituksen aloittamista ennen peruuttamisajan päättymistä, peruuttamisilmoituksen tekemiseen mennessä toimitetusta sähköstä on maksettava sopimusvahvistuksen mukainen korvaus.