Aurinkopuiston paneelit eivät ole myynnissä

Tampereen Energia on myynyt sähkönmyyntiliiketoimintansa, näin ollen myös Aurinkopuiston paneelit ovat poistuneet myynnistä.

Usein kysyttyä vuokrapaneeleista

Missä Aurinkopuisto sijaitsee, ja onko siellä mahdollista käydä?

Aurinkopuistomme sijaitsee Hyötyvoimankujalla Tarastenjärvellä jätteenkäsittelylaitoksen käytöstä poistetun, maisemoidun jäteauman rinteessä lähellä Tammervoiman hyötyvoimalaa. Paneelisto näkyy jätteenkäsittelylaitoksen pihasta, mutta sen läheisyyteen ei ole pääsyä.

Miten vuokrapaneelin sähköntuotto hyvitetään minulle?

Aurinkopaneelin sähköntuotannon arvo lasketaan pohjoismaisen sähköpörssin kulloinkin voimassa olevan tuntihinnan mukaisesti. Hyvitys yhden aurinkopaneelin tuotannosta vaihtelee suuresti vuodenajan, sään ja sähkön pörssihinnan mukaan ollen arviolta keskimäärin n. 1 €/kk. Yhden paneelin kustannus asiakkaalle tämän hyvityksen jälkeen siis n. 3,20 €/kk. Tarkempaa tietoa tuotannon hyvityskäytännöistä löydät sopimusehdoista.

Kuinka paljon yksittäinen aurinkopaneeli tuottaa sähköä?

Yhden Aurinkopuiston paneelin vuosituotanto on keskimäärin 230 kWh, mikä vastaa noin 230 pyykkikoneen käyttökertaa. Lähes 90 % vuosituotannosta tapahtuu maalis-elokuussa. Talvikuukausinakin tuotantoa on, mutta se on vähäistä. Voit seurata tuotantoa reaaliaikaisesti Aurinkopuiston sivuilla.

Miten vuokrapaneelit irtisanotaan?

Voit irtisanoa vuokrapaneelisi ottamalla yhteyttä Asiakaspalveluumme. Irtisanomisaika on kaksi viikkoa.

Vuokrapaneelien sopimusehdot