Hyvitämme paneelin tuoton laskullasi

Nimikkopaneelin vuokrahinta on 4,20 e/kk. Hyvitämme paneelin tuottaman sähkön pörssihinnan mukaan sähkölaskullasi. Teet siis merkittävän ilmastoteon pullakahvin hinnalla joka kuukausi!

Keskimääräinen hyvitys on n. 1 e/kk, kesällä enemmän ja talvella hieman vähemmän. Näin ollen maksat nimikkopaneelista keskimäärin n. 3,20 e/kk. Teet siis merkittävän ilmastoteon pullakahvin hinnalla joka kuukausi!

Vuokrapaneeli on myös hyvä lahjaidea

Voit vuokrata useammankin paneelin, vaikka yhden jokaiselle perheenjäsenelle, ja se onnistuu, vaikka et olisikaan nykyinen sähkön myyntiasiakkaamme. Sopimuksia tehdään myös yrityksille. Paneelikartalle voit halutessasi lisätä myös kuvan tai yrityksen logon. 

Usein kysyttyä vuokrapaneeleista

Missä Aurinkopuisto sijaitsee, ja onko siellä mahdollista käydä?

Aurinkopuistomme sijaitsee Hyötyvoimankujalla Tarastenjärvellä jätteenkäsittelylaitoksen käytöstä poistetun, maisemoidun jäteauman rinteessä lähellä Tammervoiman hyötyvoimalaa. Paneelisto näkyy jätteenkäsittelylaitoksen pihasta, mutta sen läheisyyteen ei ole pääsyä.

Kuka voi vuokrata aurinkopaneelin?

Paneeleita vuokrataan sekä kuluttajille että yrityksille. Sinun ei tarvitse olla Tampereen Energian nykyinen asiakas.

Miten vuokrapaneelin sähköntuotto hyvitetään minulle?

Aurinkopaneelin sähköntuotannon arvo lasketaan pohjoismaisen sähköpörssin kulloinkin voimassa olevan tuntihinnan mukaisesti. Hyvitys yhden aurinkopaneelin tuotannosta vaihtelee suuresti vuodenajan, sään ja sähkön pörssihinnan mukaan ollen arviolta keskimäärin n. 1 €/kk. Yhden paneelin kustannus asiakkaalle tämän hyvityksen jälkeen siis n. 3,20 €/kk. Tarkempaa tietoa tuotannon hyvityskäytännöistä löydät sopimusehdoista.

Kuinka paljon yksittäinen aurinkopaneeli tuottaa sähköä?

Yhden Aurinkopuiston paneelin vuosituotanto on keskimäärin 230 kWh, mikä vastaa noin 230 pyykkikoneen käyttökertaa. Lähes 90 % vuosituotannosta tapahtuu maalis-elokuussa. Talvikuukausinakin tuotantoa on, mutta se on vähäistä. Voit seurata tuotantoa reaaliaikaisesti Aurinkopuiston sivuilla.

Miten vuokrapaneelit irtisanotaan?

Voit irtisanoa vuokrapaneelisi ottamalla yhteyttä Asiakaspalveluumme. Irtisanomisaika on kaksi viikkoa.

Vuokrapaneelien sopimusehdot