Sponsoroinnin hakuaika vuonna 2022 oli käynnissä 1.6.-14.7. ja saimme 31 hienoa hakemusta pirkanmaalaisilta yhdistyksiltä. SähkisSponssi Tapahtuma -haussa emme saaneet yhtään hakemusta, joten tänä vuonna ei jaeta tapahtumasponssia.

Äänestys kaikkien hakijoiden kesken päättyi 31.8.2022. Ääniä tuli yhteensä lähes 5000. Kymmenelle eniten ääniä saaneelle yhdistykselle jaamme SähkisSponssit.

Emme jaa sponsorointitukea muita reittejä, emmekä sponsoroi yksittäisiä henkilöitä.

Vuoden 2022 Sähkissponssien jaossa tukea saavat (esittelytekstit ovat yhdistysten omia):

  • CrystalBlades, muodostelmaluistelujoukkue: ”Tapparan Taitoluistelijat on taitoluisteluseura, jonka lajeina on muodostelmaluistelu, yksinluistelu ja harrasteluistelu. Toiminnassa on kausittain mukana yli 500 harrastajaa aina aloittelevista luistelukoululaisista sm-tason urheilijoihin. CrystalBlades on 10−14-vuotiaiden SM-noviisit-sarjassa kilpaileva muodostelmaluistelujoukkue.”
  • Haukkasalon Uuras ry: ”Haukkasalon Uuras ry on aktiivinen urheiluseura, joka järjestää vapaa-ajan toimintaa ja rakentaa uusia liikuntapaikkoja Haukkasalon saaressa Päijänteellä.”
  • Lamminpään koulun vanhempainyhdistys ry: ”Vanhempainyhdistys toimii linkkinä kodin ja koulun välillä ja antaa vanhemmille mahdollisuuden tuoda oman panoksensa lasten kouluhyvinvointiin ja koulun toimintaan. Toimimme vapaaehtoisvoimin ja kustannamme koululaisille välituntivälineitä, xylitol-pastilleja, ekaluokkalaisille aapiset ja stipendejä. Tulot saamme lähinnä tapahtumien yms. kahvilatuotoista, ja näitä on ollut korona-aikana vaikea järjestää.”
  • Nokian Palloseura, Nops2011, jalkapallo: ”Nokian Palloseuran vuonna 2011 syntyneiden poikien jalkapallojoukkue harjoittelee säännöllisesti n. kolme kertaa viikossa ympäri vuoden. Joukkueessa jokaisella on mahdollisuus treenata ja pelata omalla tasollaan sekä oppia niin jalkapallon lajitaitoja kuin ryhmässä toimimista ja kaveritaitojakin.”
  • Pirkkalan Pirkat ry, lentopallo: ”Pirkkalan Pirkat on kehittänyt lentopallotoimintaa vuodesta 2018 alkaen. Nyt harrastajamäärä on yli 250, joista junioriurheilijoita on noin 150, 16 joukkuetta. Toimintaa pyöritetään täysin vapaaehtoisten toimihenkilöiden voimin. Seuran arvot ovat ilo, ihminen ja yhteisö, uudistuminen ja laadukas toiminta. Haluamme lentopallossa toimia arvojemme mukaisesti ja toiminnan kasvaessa on tärkeää huolehtia toimihenkilöiden riittävästä osaamisesta. Olemme viime vuosina kouluttaneet valmentajia ja joukkueenjohtajia pääsääntöisesti omin voimin ja nyt olisi aika saada koulutuksiin lisää lajiosaamista.”
  • Pirkkalan Sotkapojat ry, partiotoiminta: ”Pirkkalan Sotkapojat on pirkkalalainen partiolippukunta. Partio on pohjimmiltaan kasvatusjärjestö, jonka tavoitteena on kasvattaa nuorista vastuuntuntoisia ja itsenäisesti ajattelevia yhteiskunnan jäseniä.”
  • Tampereen Sisu ry, Minetit lasten joukkueet: ”Tampereen Sisussa on tarjolla joukkuevoimistelua esivalmennusryhmistä alkaen aina kansainväliselle huipputasolle asti. Seura on olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen Tähtiseura sekä lapset ja nuoret osa-alueella että huippu-urheilun seuratoiminnassa. Työ kansainväliselle huipulle aloitetaan jo varhain ja Sisussa onkin haluttu panostaa omien lasten ja nuorten kehittämiseen voimistelijanpolulla. Tavoitteena on kokonaisvaltainen urheilijakehitys lapsuudesta lähtien, jossa yhdistyvät laadukas harjoittelu, oikea ravinto sekä riittävä lepo ja palautuminen. Haemme tukea nyt seuran Minetit-lastenjoukkueille ikäluokissa 8−14 vuotta. Näiden joukkueiden tytöt harjoittelet päämäärätietoisesti kohti kansainvälistä huippua 12−22 tuntia viikossa.”
  • Tappara U11, jääkiekko: ”Alkanut kausi on joukkueelle muutoksen aikaa. Pelaajat jaetaan AAA- ja AA-tasoille, peliryhmiä tulee kummallekin tasolle kaksi. Myös pelitapahtumiin tulee muutosta, kun puolen kentän peleistä siirrytään ison kentän peleihin. Sarjapeleistä ison kentän pelejä on 50 %, tämän lisäksi pelataan pienellä kentällä 3 vs. 3 pelejä 50 %. Harjoitusarkeen kuuluu syksystä alkaen neljä harjoituskertaa viikossa, joka sisältää aina jää- sekä oheisharjoittelun. Joukkueen tavoitteena on kasvattaa urheilullisia ja iloisia neljäsluokkalaisia.”                            
  • Valkeakosken Kiekko-Ahma U11, jääkiekko”Kiekko-Ahma U11 on aktiivinen ja innokas jääkiekkojoukkue Valkeakoskelta.  Tulevalla kaudella pelaamme kahdella eri peliryhmällä, toinen A- ja toinen B-sarjassa.  Joukkueessa on mahtava yhteishenki ja pelaajat ovatkin olleet jo useamman vuoden yhdessä reenaten kovasti, mutta samalla nauttien jääkiekosta ja urheilun tuomasta ilosta.” 
  • Vesilahden Visa, jalkapallojaosto”Visan jalkapallojaostoon kuuluu: Miesten edustusjoukkue, 09/10 syntyneiden joukkue, 11/12 syntyneiden joukkue, 13/14 syntyneiden poikien ja tyttöjen joukkueet, 15/16 syntyneiden joukkue, Aikuisten harrastejoukkue Vesvi Monday Legue ja Perhefutis 17 syntyneille. Viimeisimpänä jaoston alaisuudessa aloitti tänä kesänä pesäpallo. Pesäpallo on suunnattu yläkoululaisille ja se pyritään pitämään maksuttomana harrastajille. ”                      

Kiitos kaikille osallistuneille ja äänestäneille!