Näin saat kaukojäähdytyksen kiinteistöösi

1

Yhteydenotto ja kustannusarvio

Yhteydenotonne jälkeen saat tiedon jäähdytyksen saatavuudesta kiinteistöösi. Saat kustannusarvion, jonka pohjalta taloyhtiönne on helppo tehdä jatkopäätökset.

2

Suunnittelu

Valitkaa LVI-suunnittelija, joka laskee muun muassa tarvittavan jäähdytystehon tarpeen ja tarkan järjestelmän koon. Olemme LVI-suunnittelijanne tukena prosessin aikana.

3

Tarjous ja sopimus

Laskemme tarjouksen, kun jäähdytystehon tarve, järjestelmän koko ja muut yksityiskohdat ovat selvillä. Sen jälkeen teemme sopimuksen toteutuksesta.

4

Toteutus

Tampereen Energia rakentaa jäähdytysliittymän kiinteistönne tekniseen tilaan asti. Valitkaa urakoitsija, joka toteuttaa jäähdytyksen jakamisen eli esim. lämmönsiirrinten, putkistojen ja huoneistojen tilalaitteiden asennuksen.

5

Tuki käytön aikana

Vastaamme jäähdytyksen toiminnasta koko sopimuskauden ajan. Olemme apunasi kaikissa ratkaisuusi liittyvissä kysymyksissä.

Kaukojäähdytys on huomaamaton ja miellyttävä jäähdytysmuoto

Jäähdytyksen säädöt  onnistuvat vaivattomasti  Lämpötilaa säädetään huoneistokohtaisella termostaatilla. Tilalaitteet integroidaan seinä- ja kattorakenteisiin, eli ne eivät juurikaan näy. Huoneiston tai muun tilan koosta ja muodosta riippuen ilmastointilaitteesta näkyy säleikkö tai viilennys tulee keskitettyä ilmanvaihtoa pitkin. Myös lattiaviilennys tai kattojäähdytys ovat mahdollisia tapoja, jos käytössä on vesikiertoinen lattialämmitys.

Kaukojäähdytys on hiljainen, joten pääsette nauttimaan äänettömästä, miellyttävistä olosuhteista vuoden ympäri.

Jäähdytyksen avainlukuja voit seurata maksuttomassa Sähkis-palvelussa lähes reaaliaikaisesti.

Missä Tampereen Energian jäähdytysverkkoa on?

Alla olevasta kuvasta näet jäähdytysverkostomme sijainnin pääpiirteissään. Laajennamme verkkoa keskusta-alueella jatkuvasti. Verkosto on laajenemassa keskusta-alueella mm. Aleksis Kiven kadulle ja Keskustorin tienoille.

Ota yhteyttä ja kysy tarkemmin jäähdytyksen saatavuudesta kiinteistöösi

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*
Osoite*
Tampereen Energia käsittelee lomakkeella antamiasi henkilötietoja Tampereen Energian Yleisten tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.