Kaupan toteutuminen oli ehdollinen Kilpailu- ja kuluttajaviraston hyväksynnälle. Kilpailu- ja kuluttajavirasto ilmoitti 14.3.2024 hyväksyneensä kaupan.

Sopimusten siirto ei vaikuta Tampereen Energian asiakkaiden sähkösopimuksiin ja sopimusehtoihin, vaan ne siirtyvät sellaisenaan hintoineen ja voimassaoloaikoineen Väreelle ja säilyvät entisellään: määräaikaiset sopimukset määräajan loppuun ja toistaiseksi voimassa olevat jatkuvat sopimusehtojen mukaisesti. Asiakkaan ei tarvitse tehdä itse mitään sopimusten siirron osalta.

Tampereen Energia hoitaa siirtyvien sähkönmyynnin asiakkaiden asiakaspalvelua ja laskutusta 30.6.2024 saakka, minkä jälkeen palvelut ja sopimukset siirtyvät Väreen hoidettavaksi. Siirtymiseen liittyvistä asioista tiedotetaan asiakkaita erikseen.

Järjestely koskee ainoastaan sähkön vähittäismyyntiä. Tampereen Energia jatkaa entiseen tapaan lämmön, jäähdytyksen ja sähkön tuottamista voimalaitoksissaan sekä lämmön, jäähdytyksen ja sähkön jakelua kaukolämpö- ja sähköverkossaan Tampereen alueella.

Järjestelyn myötä kahdeksan Tampereen Energian työntekijää siirtyy Väreen palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

Kuluttaja- ja kilpailuviraston uutinen: https://www.kkv.fi/paatokset/kilpailuasiat/yrityskauppavalvonta/kkv-294-14-00-10-2024/

Lisätietoja: Väre Oy, markkinointi- ja viestintäjohtaja Kaija Oksanen, p. 044 700 3090, kaija.oksanen@vare.fi