Toimintamme kasvaessa haemme kahta

TIIMI-/PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana kehittämässä yhtä Suomen parhaista palveluyhtiöistä. Tule mukaan rakentamaan menestystarinaa osaavien ammattilaisten, aktiivisen organisaation sekä laajan asiakaskuntamme kanssa! 

Lupaamme sinulle ison organisaation tuen sekä monipuolisen ja mielenkiintoisen työnkuvan. Ympärillesi saat ammattitaitoisen ja yhteen hiileen puhaltavan työyhteisön. Työnantajana panostamme henkilöstömme hyvinvointiin sekä osaamisen kehittämiseen – Henkilöstön viihtyvyys onkin meillä korkealla tasolla.   

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa sähköalan koulutusta ja kokemusta sähköverkon rakentamisesta. Aiempi kokemus esihenkilötehtävistä ja sähköisten työnohjaus- ja raportointijärjestelmien käytöstä edesauttavat tehtävässä menestymistä. Arvostamme aitoa haluasi johtaa ihmisiä ja kehittää sekä meidän toimintaamme, että omaa ammatillista osaamistasi. Tarvitset myös hyviä organisointi- ja priorisointitaitoja pitääksesi kaikki langat käsissäsi ja säilytät positiivisuutesi myös kiireessä sekä nopeasti muuttuvissa tilanteissa. 

Tehtävässä vastaat sähköverkon ja teollisuuden rakentamis-, ylläpito- ja saneerauspalveluja tuottavan sähköasennustiimin toiminnasta ja tuloksista sekä valvot ja ohjaat vastuualueesi alihankkijoita kannattavasti, turvallisesti ja asiakaslähtöisesti. Päivittäisiin työtehtäviisi kuuluvat operatiivisen asennustyön resursointi, aikatauluttaminen ja ohjaaminen sekä tiimisi työturvallisuus- ja ympäristöasioista huolehtiminen.  

Meillä vallitsee hyvä tekemisen meininki eikä ketään jätetä yksin! 

Kiinnostuitko?  

Hae tehtävää pikimmiten oheisen linkin kautta! Muistathan liittää hakemukseesi ansioluettelon palkkatoiveineen. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävät voidaan täyttää heti sopivien hakijoiden löydyttyä. Soittele rohkeasti yksikönpäällikkö Tapio Potilalle, puh. 0400 580 508, jos haluat kuulla tarkemmin tehtävästä tai työyhteisöstä. Hakuprosessista voit kysyä lisätietoja HR:n Terhi Ruutiselta puh. 040 1454606. 

 

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! 

 

Ota yhteyttä:

Puhelin:
020 630 3901

Sähköposti:
rekrytointi@tampereenenergia.fi

Sijainti: Väkipyöränkatu 5, Tampere