Tampereen Energian edistyksellinen kaukolämpöjärjestelmä yhdistää useita moderneja lämmönlähteitä ja lämmittää kaukolämpöverkon kautta yli 200 000 ihmisen kodin Tampereella, Pirkkalassa ja Ylöjärvellä.  

Tampereen Energia on yksi suomalaisen ilmastotyön kärkitekijöistä. Me Tampereen Energialla uskomme, että omilla teoillamme voimme näyttää esimerkkiä ja samalla auttaa asiakkaitamme kohti vihreämpää huomista. Siksi olemme päättäneet, että olemme hiilineutraaleja vuonna 2030 ja hiilinegatiivisia vuonna 2040. Muutos on kieltämättä iso ja onnistuminen vaatii paljon työtä. Ja juuri siksi tarvitsemme sinua ja osaamistasi: jokaisella teolla ja jokaisella meistä on merkitystä! 

Etsimme kehittymishaluista assistant controlleria määräaikaiseen perhevapaan sijaisuuteen 

Oletko vasta valmistunut tai opintojesi loppusuoralla oleva taloushallinnon osaaja? Onko tavoitteenasi kasvaa urallasi huippuasiantuntijaksi? Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen mahdollisuuden kehittyä osana ammattitaitoista talouden tiimiämme. 

Mitä työtehtäviisi kuuluu? 

Työtehtäväsi vaihtelevat hieman kuukauden ja vuodenajan mukaan. Työsi koostuu sisäisen laskennan ja konsernitasoisesti ulkoisen laskennan työtehtävistä. Ulkoisessa laskennassa kirjanpidon avustavat tehtävät (esim. ulkoisen talouspalvelun toimittajan ohjaus, täsmäytykset, osto- ja myyntireskontraa tukevat tehtävät, kassaennustaminen) ovat arkipäivää. Sisäisen laskennan puolella päiviisi kuuluu mm. kuukausiraportointia, ennustamiseen osallistumista, investointien taloudellista seurantaa sekä järjestelmäkehitystä. Talouden rutiinien pyörittäminen ja toisinaan ad hoc laskentatehtävät ovat kiinteä osa työnkuvaasi. 

Tätä odotamme sinulta   

Toivomme, että olet talouden opintojesi (AMK / Yliopisto) loppuvaiheessa oleva opiskelija tai vasta valmistunut. Talouden alan kokemuksesta on toki hyötyä, mutta kerrytettyä työkokemusta tärkeämpää on oma-aloitteisuutesi sekä halusi ja kykysi oppia. Pystyt sietämään muuttuvia tilanteita ja toisinaan hektistä työtahtia. Sähköverkon valvontamallin ja regulaation ymmärtäminen on ehdoton plussa, mutta tarvittaessa lupaamme opettaa nämä sinulle. 

Tällaista on olla yksi meistä  

Tulet osaksi osaavaa ja kokenutta asiantuntijajoukkoamme, jolla on tärkeä rooli ilmastonmuutoksen pysäyttämisessä Tampereella. Kehittyminen on yksi arvoistamme, jota elämme todeksi. Tässä roolissa sinulla on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä talouden ammattilaisena.  

Viihtyisä toimistomme sijaitsee Tampereen Ratinassa, mutta joustava hybridimallimme mahdollistaa myös etätyöt. Tässä tehtävässä edellytämme läsnäolo vähintään 3 päivää viikossa. Jaksamisestasi huolta pitävät muun muassa joustava työaika, lounas- ja kulttuuriedut sekä terveyteen ja hyvinvointiin liittyvät lisäetuudet vakuutuskassamme kautta.     

Lue lisää meistä  

Näin haet  

Työkaveriksemme voi hakea oheisen linkin kautta. Hakuaika tehtävään päättyy 3.3.2024.   
Tehtävä on määräaikainen vanhempainvapaan sijaisuus elokuu 2025 loppuun asti ja täytetään mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä. 

Jos haluat lisätietoja tehtävästä tai jokin jäi mietityttämään, talouspäällikkö Jenni Vatanen (040 579 6522) kertoo tehtävästä mielellään lisää! Hakuprosessista saat lisätietoja HR Business Partner Annukka Harjulalta (050 337 7984).  

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!  

Tampereen Energia on vahva alueellinen 135-vuotias energia-alan toimija. Konsernissamme työskentelee yhteensä lähes 400 työntekijää, ja liikevaihtomme on yli 300 miljoonaa euroa. Suurena energiayhtiönä vaikutamme toiminnallamme päivittäin satojen tuhansien ihmisten arkeen ja hyvinvointiin.   

Ota yhteyttä:

Puhelin:
020 630 3001

Sähköposti:
rekrytointi@tampereenenergia.fi

Sijainti: Voimakatu 17, 33100 Tampere