Energia-asiat ovat juuri nyt ajankohtaisempia kuin koskaan. Moni taloyhtiö onkin herännyt pohtimaan, mikä olisi paras ratkaisu hoitaa asuntojen ja lämpimän käyttöveden lämmitys, vähentää energiankäyttöä ja saavuttaa rahallisia säästöjä. Myös sähköautojen lataus sekä energian hiilijalanjälki pohdituttavat. 

Juuri sinä voit vaikuttaa tuleviin vastikkeisiin

Tällä hetkellä teillä Ilokkaanrinteessä kodit ja käyttövesi lämpiävät toimintavarmalla ja edullisella tamperelaisella kaukolämmöllä. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että voitte keskittyä oleelliseen eli helppoon ja mukavaan asumiseen ilman riskejä. Lämpöä riittää säällä kuin säällä, eikä teidän tarvitse huolehtia laitteista tai investoinnin tuomista lisäkustannuksista.

Energiaremontti on suuri investointi, eikä siitä kannatta päättää kiireellä tai puutteellisiin tietoihin perustuen. Keräsimme tälle sivulle hyödyllistä materiaalia, jota voit käyttää pohtiessasi, minkälainen lämmitysjärjestelmä Ilokkaanrinteessä olisi paras mahdollinen! Samalla saat hyödyllisiä vinkkejä pieniin, mutta tehokkaisiin energiansäästötoimenpiteisiin!

Valitse kustannustehokkain ratkaisu

Taloyhtiöllenne räätälöity selvitys

Mietityttääkö, miten eri lainankorkotaso tai sähkön hinta vaikuttaa juuri teidän lämmityskustannuksiin? Laadimme Ilokkaanrinteen asukkaiden käyttöön lämmitystapa-arvioinnin, josta selviää, mikä lämmitysmuoto teille on kustannustehokkain.

Hyödyllisiä linkkejä sujuvaan ja mukavaan arkeen

Älykäs lämmönohjaus on helppo tapa leikata energiankulutusta

Perinteisesti kaukolämpöä ohjataan ulkolämpötilan mukaan, mutta älykkäällä ohjauksella lämmitystä säädetään huoneistojen todellisten olosuhteiden perusteella. Jos lämpötila nousee yli asetetun tavoitteen, järjestelmä säätää kaukolämpöä automaattisesti pienemmälle. Tällöin asuntojen lämpötila pysyy miellyttävämpänä samalla, kun energiaa kuluu vähemmän.

Lisäksi järjestelmä tasoittaa kaukolämmön kulutuspiikkejä eli ajoittaa tilojen ja käyttöveden lämmittämisen eri hetkiin. Kun kulutuspiikit madaltuvat, kaukolämmön tehomaksu voi laskea.

Sähköautojen latauspisteet avaimet käteen -palveluna

Sähköautot yleistyvät kovaa vauhtia, ja moni taloyhtiö pohtii parhaillaan latauspisteiden hankintaa.

SmartNRG Lataus -palvelumme on taloyhtiöille helppo tapa hankkia lataustolpat ja vastata niiden ylläpidosta, sillä me huolehdimme kaikesta aina suunnittelusta asennukseen ja käytön laskutukseen.

Energiatehokkuuden parantaminen näkyy viivan alla

Helpoin keino pienentää energialaskua, on parantaa energiatehokkuutta.

Taloyhtiö voi parantaa energiatehokkuutta sekä pienemmillä että isommilla toimenpiteillä. Lue energia-asiantuntijan vinkit taloyhtiön energiansäästötekoihin!

Haluatko lisätietoja tai mietityttääkö jokin? Ole yhteydessä, autamme mielellämme!

Kristian Ruohomäki

Kaukolämmön asiakkuuspäällikkö, taloyhtiöt

Jetro Depner

Kaukolämmön asiakkuuspäällikkö, taloyhtiöt