Lähilämpö Lokoisa on palvelumme pirkanmaalaisille taloyhtiöille ja yritysasiakkaille, joille kaukolämmön lämmönjakokeskuksen uusiminen on ajankohtaista.

Puramme vanhan laitteiston ja asennamme tilalle uuden älykkään lämmönjakokeskuksen saman päivän aikana sekä otamme laitteiston etähallintaan. Toteutamme kaikki tarvittavat huollot ja korjaustoimenpiteet laitteiston elinkaaren aikana.

Kaukolämpölaitteisto pelkällä kuukausimaksulla

Palvelu ei vaadi asiakkaalta investointeja, sillä kaikki hoituu kiinteällä kuukausimaksulla. Budjetointi helpottuu, eikä yllättäviä kulueriä synny palvelun aikana.

Palvelu voidaan ottaa käyttöön myös uusissa kiinteistöissä, jolloin energiankäyttö saadaan alusta alkaen oikealle tasolle. Ole yhteydessä jo rakennushankkeen alussa!

Älykästä energianhallintaa

Uuden lämmönjakokeskuksen lisäksi asennamme kiinteistöön lämpötila-anturit, joiden avulla ohjataan laitteiston toimintaa ja optimoidaan kiinteistön energian käyttö. Asiakkaan kanssa sovitaan halutut olosuhteet, jolloin sisälämpötila pysyy tasaisena ja vältytään turhalta lämmitykseltä.

Kaksi naista seisovat rennosti ikkunan edessä tietokoneen kanssa

Olosuhteiden seurantaa ja raportointia

Lähilämpö Lokoisa -palveluun sisältyy Kiinteistövalvomo-sovellus, jonka avulla pystytään seuraamaan monipuolisesti olosuhteita, järjestelmän toimivuutta ja sen tuomia energiansäästöjä. Seurannan avulla kerättyjä tietoja voidaan myös hyödyntää itse kiinteistön huollossa ja ylläpidossa.

Referenssi

Asunto Oy Puistoatalan energiaremontti tehtiin yhdessä

Lähilämpö Lokoisa -palvelu vakuutti taloyhtiön hallituksen helppoudellaan.

Ota yhteyttä!

Täytä vielä muutama tieto. Olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kiinteistön osoite*
Yhteyshenkilön nimi*
Olen kiinnostunut
Tampereen Energia käsittelee lomakkeella antamiasi henkilötietoja Tampereen Energian Yleisten tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.